Brothers & Sisters

Brothers and Sisters / Permalink / 1
Hej på er! Längesedan nu. Ville mest komma och berätta att jag satte igång ett nytt maratonprojekt för någon vecka sedan, och det blev ingen mindre än Brothers and Sisters. Har hört av många att den ska vara riktigt bra och mysig, precis som jag gillar det. Verkligen min typ av serie och det är roligt att man har någon mer serie som kretsar kring en stor familj. Me like very mucho. 
 
 
Har sett runt 15 avsnitt på första säsongen än så länge, och jag kommer definitivt fortsätta. Jag tycker faktiskt om alla karaktärer, eller det är inte någon jag stör mig på jättemycket som man alltid brukar annars. Men de som ändå sticker ut är Kevin och Justin. Tycker de är roligast att följa, och även Kitty och McCallister. Fina människor. Det roligaste i hela serien måste vara att det absolut inte går att hålla hemligheter i familjen. Älskar humorn som finns när det sker, speciellt med Nora och Kevin. Har skrattat högt flera gånger, och det händer faktiskt inte särskilt ofta. 
 
Jag kommer tillbaka med mer när jag har sett klart säsong ett, så nu får det bli en liten paus med Sons tills vidare. Än så länge ser det jättebra ut och jag tänker självklart titta vidare på B&S. Hoppas att resten gör mig nöjd också. M

One Tree Hill: 2års-jubileum

One Tree Hill / Permalink / 1
  
 
 
 
Idag för två år sedan slutade världens bästa serie någonsin alla kategorier. Vet inte om man borde skratta eller gråta, något däremot jag tror vi alla gör är att uppskatta allt det fina den här serien har gjort för oss och vår omgivning. Har aldrig fått så mycket insikt i varför vi gör som vi gör eller vad vi borde göra osv. Vet så mycket mer om livet och om ALLT. HAr den här serien att tacka för så mycket, många tårar och mycket fina stunder. Finns ingen serie som denna och jag kommer älska den tills dagen jag dör. Det är så svårt att beskriva men jag tror ni förstår. Detta ska firas ivkäll med några avsnitt av säsong 3. Taaack för allt ännu en gång, OTH för alltid. E 
 
 
 

 
 

How I Met Your Mother: 9x24 "Last Forever" serieavslut!

How I Met Your Mother / Permalink / 2
  Ett av mina favorit moments ur finalen, haha bästa. OBS! spoiler för mkt djupt/känslosamt inlägg. 
 
Vart börjar man? Ännu en av mina favorit-serier är slut föralltid. Oj det lät bara hemskt men är också tyvärr sant. Vill ta mitt första stycke och uppskatta serien i sig, ett avsnitt gör inte ens serie även att det kan kännas så, så innan jag kommer till det så vill jag bara uppskatta serien som fått mig att skratta så otroligt mycket de senaste åren. Har haft svårt för komedier, vill ha djup i mina serier. Men den är har alltid varit ett undantag, slutvisan på varje avsnitt har ändå alltid haft det där lilla extra, vilket fick mig uppskatta serien ännu lite till. Den handlar om vänskap, kärlek och hur livet inte alltid går som man vill. Men att med ett leende och stöd går allt. 
 
Till avsnittet nu, tror jag kan vara den enda av mina seriebloggar och twitter konton jag följer som reagerade positivt till slutet. Jag har aldrig varit kritisk mot avslut, spciellit inte serieavslut. För att serien i sig är än ett avsnitt mycket mer värt för mig. Har avsnitten under en series gång inte varit 100% så varför ska det sista vara? Man kan inte få allt man vill och har istället lärt mig att uppskatta att den ens får ett slut och det lilla man tycker om. Därför tyckte jag om det här avsnittet. Det var fint, tom jag grät några tårar, skrattade gjorde jag det var precis som det borde varit. 
 
Förstår att folk är besvikna på slutet, att de hela säsong byggt upp till något som ändå ledde till skilsmässa, att hela serien i princip varit onödig. Men där har ni som säger det fel, under de senaste nio säsongerna så har jag inte ens tänkt på slutet och "mamman" för det har aldrig varit hela storyn. Storyn var om 5 vänner i New York och hur livet har sina vändningar kors och tvärs och att saker aldrig blir som man hade tänkt sig och hur man hanterar det. Det är DET serien handlade om, grejen med mamman var för mig inte viktig, för hade serien än dag tagit slut och inte blivit uppplockade så hade vi kankse inte fått veta ändå. Min poäng är att om man hänger upp sig på den lilla detaljen så var serien i sig onödig, vilket den inte var. Kanske är bara jag som bryr mig, överanalyserar för mycket som tänker såhär men ville ändå skriva det. Don't hate. 
 
Så Ted fick sin fru och barnen fick sin mamma men Ted fick även Robin och ingen kunde vara gladare än jag. ÄNTLIGEN. De var so meant to be. Det bara visste man ju, och att hon och Barney inte höll. Vem är förvånad? Visste att de inte skulle hålla, och att Barney framförallt aldrig kommer bli en one woman man. Fast det blev han ju lite ändå, när han fick sin dotter, sååå fint. Och Lily och Marshall slutade precis som de skulle, tillsammans. Tycker avslutet var bra, och väldigt fint. Bryr mig inte om att det hände mer under ett avsnitt än en hel säsong, det var bra ändå. Där var alltså HIMYM slut och jag tackar de än en gång för alla skratt. Till we meet again. E 
 
Till top