Sammanfattning: Gilmore Girls säsong 1

Gilmore Girls, Säsongssammanfattningar / Permalink / 3
Det tog inte alls lång tid innan hela första säsongen var slut. Men så blir det när man är ledig och bara sträckkollar hela tiden. Jag kommer variera lite mellan Gilmore Girls och Grey's, så just nu blir det två maratonprojekt samtidigt. 
 
 
Bästa avsnittet: Hmm. Jag gillade piloten väldigt mycket, trots att det inte hände så mycket. Annars gillade jag det avsnittet då Lorelai hjälper Luke att måla om hans café, och det blev en liten awkward situation mellan de två. Finaste paret! 

Bästa karaktären: Lorelai såklart. Och Sookie. Deras scener är absolut bäst! Haha, jag måste erkänna att när de pratar som snabbast måste jag ibland pausa och spola tillbaka för att se om jag hängde med i allt de sa. Men jag vänjer mig väl snart. Däremot så älskar jag det, eftersom det är så annorlunda mot andra serier. 

Snyggaste karaktären: Det är ju ganska så snålt på killar i den här serien. Men snyggast måste jag nog säga att Christopher var, eller Luke ibland. 

Bästa paret: Luke & Lorelai. Luke & Lorelai. Luke & Lorelai. Blev så kär i deras relation och kemi och allt det där, att jag började surfa runt på youtube om videos om just de två. Kom sedan på att de innehöll en del spoilers, men jag bryr mig inte så mycket. Jag bara älskar dem! Det är så roligt att titta på när de argumenterar om absolut ingenting, och när man ser att Luke verkligen är kär i henne. Så fiiiiina. Blev besviken när Max helt plötsligt friade till Lorelai. Inget fel på Mr. Medina, men jag ser bara inte de två tillsammans. Kände verkligen besvikelsen från Luke när han höll på att berätta för Lorelai hur han kände, och så bara kom Max in och förstörde allt... Känner på mig att hon kommer säga ja, men det är bara för ett litet tag. I guess. Sen måste jag väl också nämna något om Rory och Dean. Hennes första kärlek. Kul att de blev tillsammans igen. Jag bryr mig inte så jättemycket om de två än. Vill bara ha mer Luke/Lorelai-scener just nu. 
 
Bäst i säsongen: Allt är bäst i säsongen. Haha. Jag ÄLSKAR den här serien. Underbart charmig och speciell. Kan inte förstå att jag inte har upptäckt den innan. Det är ju verkligen en serie som varje tjej ska ha sett. Lorelai & Rorys mor- och dotterrelation är så bra. Det är en sån som alla vill ha med sin mamma. Det är nog deras relation som gör hela serien till det den är.

Värst i säsongen: Michel. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med honom som jag inte gillar. Ska han verka rolig med allt negativt han bidrar med? Haha, förlåt. Men jag tycker inte han är rolig. Blir mest irriterad när han förstör bra scener. En annan småsak som jag irriterar mig på är Chad Michael Murrays karaktär. Känns fel att säga det eftersom man alltid kommer se honom som Lucas. Men jag gillar inte honom. Hoppas han försvinner snart.
 
Övriga kommentarer: Jag gillar relationen som Rory och Paris har till varandra. Jag vet att deras nästan vänskap nu förstördes p.g.a Tristin. Men jag känner på mig att de kommer bli bästa vänner tillslut. Hoppas jag i alla fall. För övrigt som jag sa innan så gillar jag den här serien något extremt. Definitivt nya måstet. Åtminstone för min del. M

Nya DVD-boxar under julen

/ Permalink / 0

Såg att Empan la upp sina boxar hon fick i julklapp, så jag tänkte att jag också skulle visa de jag fick. För övrigt är jag jättenöjd över julen, och jag är så himla tacksam. Jag vet i alla fall vad detta lovet kommer bestå av; en massa serietittande. M

Julklapp: One Tree Hill

One Tree Hill / Permalink / 0
 
God Jul på er alla igen, hoppas att ni har en underbar jul. Tänkte bara jag skulle skriva om boxen jag fick igår, som ni ser fick jag säsong 8 av One Tree Hill. Blev jätteglad, så nu är nästan hela samlingen klar eller ja av denna serie. Önskade mig två till boxar men man kan inte få allt, så är det. Är så himla nöjd med julen som det är att det inte behövs något mer. Så nu ska jag ha ett paus i mitt SATC tittande och kolla OTH, det var ett tag sen så det kommer bli roligt. -E 
Till top