Up to date med Scandal

Scandal / Permalink / 1
 
Jag Emilie Andersson har alltså tagit tag i mitt liv och börjat se Scandal. Inte nog med det har jag även under de 35 dagar jag sett serien blivit up to date. Hur fantastiskt är inte det? Har inte sett en serie så snabbt sen the good old nörddagarna. Älskar den! Och nu till allas frågor, Fitz eller Jake? Quinn och Huck eller Huck och hans fru eller Quinn med Charlie? Abbi med David eller Abbi med Leo? Finns ett oändligt antal av människor som kan eller borde vara tillsammans i den här serien, så tänkte reda ut vart jag står. Steven(?) kom tillbaka!!! Herregud detta är nog den första serien som på riktigt förvånar mig varenda avsnitt, sinnes. 
 
Okej, let's get serious. Jag är team Fitz or whatever. Tycker om Jake och visst är han fin och bra men han är även B613 och förlåt men han behöver någon som förstår den sidan av honom, han har gjort saker och kommer göra saker. Och med allt som pågår nu, kommer han komma därifrån levande? Fitz, Mr. President, LOVE him. Tycker bara dem har en underbar kemi, han förstår henne, hon förstår honom, dem har ett band man inte kan förneka. Och visst han har Mellie, for god's sake han har ett land men vad gör det? Om tre år så kommer han inte längre vara president och då kan dem flytta till Vermont. Och kom igen, vem tycker inte hela den iden är helt underbart romantisk?? Nej är och kommer för alltid vara team Fitz. 
 
Älskar för övrigt Quinn, Huck, David, Abbi, tom Cyrus. Harrison, damn it att dem var tvugna att döda honom, och seriöst kan inte bara Steven komma tillbaka? MEn above all så älskar jag Mellie! Hennes sammanbrott i två tre månader där var helt otroligt underhållande. Älskar hur ironisk, sarkastisk och bitchig hon är och hur hon är så stark i den hon är. Haha ja, stark. När hon är med mycket i ett avsnitt så blir iaf jag ännu mer excited att kolla. Men Olivia, ofc så älskar jag henne med. Det faktum att hon är den mest mäktiga i nästan hela serien och att hon är kvinna är det bästa som hänt tv. Vi behöver lite girlpower mot alla powermän, det gör saker och ting intressant. Menar inget om jämnställdhet, feminism or whatever, bara gamla hederlig kickass girlpower. Så scandal är nya beroendet och väntar nu spänt på fortsättning den 16 april. - E
 
#1 - - Hilda:

Hej! Jag fastnade också för Scandal men jag är inte up to date än. Jag är också TEAM FITZ och JAG ÄLSKAR MELLIE!! OMG SHE'S TOTALLY AMAZING! OMFG!!

Svar: Vad roligt, grym serie helt klart! Haha ja det är hon verkligen, ä l s k a r henne! Hoppas hon får mer tid i rutan, för hon om någon förtjänar det!!!!
tvdorkss.blogg.se

Till top