Mitt serieschema i höst

Övrigt / Permalink / 1
 
 
Molly har skrivit sitt serieschema här på bloggen så jag tänkte att jag skulle göra likdant, kommer skriva dom i den ordningen jag kommer se dom, alltså vilken dag, men eftersom ni antagligen är serienördar som jag så har ni redan räknat ut det, haha. 
 
Måndag: Keeping Up With Kardashians
Tisdag: Hart of Dixie 
Onsdag: New Girl, The Originals, Ravenswood
Torsdag: How I Met Your Mother, The Tomorrow People
Fredag: The Vampire Diaries, Glee 
Lördag: The Carrie Diaries 
 
Några som inte finns med på mitt schema som jag ändå ska se är Nikita och Chicago PD som ännu inte har fått premiär datum, däremot så är det bestämt att det ska ske runt midseason, om det sker några ändringar så kommer jag sjävklart uppdatera på bloggen om detta. Annars så är det såhär mitt serieschema kommer se ut i höst, har faktiskt inte fastnat för så många nya serier men tyckte att The Tomorrow People låter intressant så ska ge den en chans, även Ravenswood, det är ju en spinoff på PLL så den är lite av ett måste. Annars så är det alla de gamla vanliga som jag alltid har kollat på! Jag hoppas iaf att hösten tar fram det bästa av serievärlden och att mitt schema med serier inte gör mig besviken. E 

The Vampire Diaries: Promo för säsong 5

The Vampire Diaries / Permalink / 0
 
Det var precis som att någon läst mitt inlägg och bara för det släppte en ny promo för säsong 5, tackar så hjärtligt för detta rolig sammanträffande. Blir nästan lite för excited när jag ser den här promon, eftersom serien faktiskt inte har premiär förrän om en månad.. men hur bra känns det inte som att det kommer bli? Med Silas som Stefan, Delena love, Katherine som människa, och Caroline på Collage, mycket glad över den sista punkten. Tror faktiskt att det kommer ta fram den lekfulla sidan av Caroline som jag saknar så mycket. Tror iaf det kommer bli en fullspäckad säsong och jag längtar något otroligt till premiären. E 

Någon här som tittar på Hawaii FIve-0?

Serietips / Permalink / 5
 
Alla som har en serieblogg, har väl den där serien vi inte skriver om på bloggen. Och i mitt fall är det då Hawaii FIve-0 (eller jag kanske har det, men inget jag kommer ihåg). VIsserligen ser jag på Dallas (nya versionen) också, som jag heller inte skriver något om här på bloggen, men tänkte att jag skulle skriva litegrann om just mina favoriter på Hawaii. 
 
Ja, för det är sant. Hawaii FIve-0 är faktiskt en av mina favoritserier. Gud vad konstigt det känns att inte ha skrivit det här förut, men så är det. Förresten, någon som ens tittar på serien? Jag själv följer den i svensk takt, och säsong två har precis slutat visas. Nu ligger jag ju en säsong efter, eftersom det är säsong fyra som visas i USA i höst. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill titta ikapp eller inte. Tycker om att följa den på TVn. Vi får se. 
 
"Book ’em, Danno - Murder One." Med sin unika blandning av sprakande dialog, spännande handling, hawaiianska miljöer och oemotståndlig musik inledde Hawaii Five-O en helt ny era för polisdramaserier. Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) leder poliskåren som utreder öns mest svårlösta brott och försöker samtidigt lösa gåtan bakom mordet på sin egen far. I McGarretts team finns också laglydige Danny ”Danno” Williams (Scott Caan), Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), före detta protégé till McGarretts far, samt den tidigare proffssurfaren Kono Kalakaua (Grace Park) som sadlat om till nybakad men råbarkad polis."
 
Man blir kanske inte hypertaggad när man läser den där handlingsbeskrivningen, men det är SÅ mycket mer än bara ett polisdrama. Humorn är verkligen den bästa. Det är vad jag tycker då, men jag tror flera av er lätt skulle älska den lite mycket som jag gör. Steve & Danny kan ha en av den bästa bromancen ever, och då snackar jag verkligen underbar. Det finns så många saker som lockar med den här serien. Först och främst miljön. Det är Hawaii vi snackar om här, WOW alltså. Sen karaktärerna, självklart. Men sen har de alltid ett fall jag fastnar för. Det blir liksom aldrig tråkigt, och särskilt inte när de tar med extra mycket av sina privatliv i det. 
 
Det finns nog flera som har försökt att tipsa om sånna här serier till folk, som bara säger näää, det är bara en tråkig polisserie, eller det med Grey's Anatomy. Det är så många som tror att det bara är som vilken sjukhusserie som helst. Men det är det ju inte... Det är så svårt att förklara. Tipsar er verkligen om Hawaii Five-0, underbart bra & rolig serie, och samtidigt riktigt spännande. När jag tänker på det som jag själv skriver borde jag nog ta tag i en hel del sådana serier. Typ som Sons of Anarchy eller Lost, och det ska jag. Måste bara hitta tiden. M
Till top