Serierna är tillbaka!

Grey's Anatomy, Parenthood, Scandal / Permalink / 1
Tänkte bara kommentera lite smått på de serier som hittills har kommit ut, vilket är Parenthood, Grey's och Scandal. Trodde verkligen inte jag hade saknat dessa så mycket som jag faktiskt hade. Kändes som en evighet sedan sist, så det var väldigt roligt! Downton tror jag att jag ser på SVT istället, så jag får hålla mig lite där. M
 
 
Parenthood: 6x01 "Vegas"
Är så himla glad att min favvisserie fick en avslutande och sista säsong, även om det så klart är ledsamt att slutet närmar sig... Jag tycker i alla fall att det bådar gott för säsongen i och med första avsnittet. Många roliga, eller ja, förhoppningsvis bra storylines dök upp och det gillas. Är helt övertygad om att Julia och Joel hittar tillbaka till varann i slutet, men vägen dit blir spännande med den nya killen. Och Amber är gravid. Snälla, kan inte Sarah bara vara glad för hennes skull och STÖTTA HENNE. Inte påminna henne om att hon har gjort samma "misstag" som henne själv. Hoppas verkligen på en starkare relation mellan de två, men vi får väl se. 
 
 
Scandal: 4x01 "Randy, Red, Superfreak and Julia" 
Wow, mycket hade hänt sedan Olivia och Jake satte sig på det där planet. Att Harrison skulle dö förstod vi nog alla, men att Pope and Associates skulle glida isär så pass mycket trodde jag faktiskt inte. Det är ju självklart att Olivia inte kan hålla sig undan Washington och det glädjer mig väldigt mycket för vi snackar ju bara tid innan hon är tillbaka i Vita Huset och styr och ställer igen. Jag är all up for changes, men var det bara jag eller bokstavligen sprakade det när Olivia och Fitz gick förbi varandra och nästan snuddade vid varandra? Vi får väl se vart detta leder, men roligt ska det bli. Bring it on, season four. 
 
 
Grey's Anatomy: 11x01 "I Must Have Lost It on the Wind"
Säsong 11, SÄSONG 11? Det är ju bara sjukt. Men likadant som tidigare så ser det ut att kunna bli en bra säsong trots allt. Ingen säsong fem eller sex-klass, men det förväntar jag mig inte heller. Tycker om att Derek och Meredith har lite problem. Förhoppningsvis stärker det deras förhållande som man inte har fått se så jättemycket av den senaste säsongen. Och Alex har blivit Merediths nya person. Så fint att jag nästan blir tårögd. Förlåt, men det måste ju bli han som får platsen i "styrelsen". Sedan tycker jag det blir lite för mycket med ännu en syster till Meredith som kommer och rör om i grytan. Jättekul för Richard att han har ett barn, men lite been there, done that över det hela. Men Grey's är alltid Grey's och jag är glad att det är tillbaka. 

Sammanfattning: Sons of Anarchy säsong 5

Säsongssammanfattningar, Övriga serier / Permalink / 0
Hallå där! Hur är det med er? Med mig är det jättebra. Något jag däremot inte kan förstå är att alla serier snart är tillbaka med nya säsonger. Hur galet känns inte det? De gick ju nyss på paus, känns det som i alla fall. Mitt schema för denna höst är lite knapert, men jag gillar faktiskt att ha det så. Parenthood, Downton Abbey, Grey's Anatomy, Scandal och TVD är det i vilket fall just nu. Hart of Dixie börjar ju inte förrän i vinter. Och sen Sons of Anarchy då, som ni ska få en sammanfattning på nu. Endast en säsong kvar nu till jag är i fas för säsong sju som i och för sig redan har dragit igång. 
 
 
Snacka om händelserik säsong! Jag var så himla taggad på att se Jax som president efter förra säsongen, men jag får nog äta upp det en aning, även om det var skönt att Clay försvann från den positionen. Jax har ju blivit den nya Clay, sort of. Men allt har så klart sin grund i Opies död (!!!!!!!!!!!). Blev SÅ ledsen när jag insåg vad som var påväg att hända där inne i fängelset, och killarnas reaktioner. Usch vad hemskt det var. Hade nog alltid en liten inre önskan om att det var Jax och Opie TILLSAMMANS som tog tillbaka klubben till det den en gång var, och levde lyckliga i alla sina dar med sina respektive. Men vad förväntar man sig in the Sutter-world. Blir ledsen bara jag tänker på det. 
 
Som sagt, Jax har verkligen blivit en mörk person och vem mer än jag blev otroligt förvånade när han inte gjorde ett smack när Tara blev upplockad för mordet. VAD HÅLLER HAN PÅ MED liksom? Tycker det var väldigt bra av Tara att äntligen ta tag i sitt liv med jobbet och bara dra med pojkarna. Jag kan tycka att om Jax verkligen brydde sig mer om sin familj än klubben hade han sett vad som pågick runt om honom och på så sätt skickat iväg Tara och pojkarna för att hålla dem säkra. Men man kan ju inte få allt.
 
De enda gångerna jag har gillat Gemma är när hon har varit med Nero. Annars har jag avskytt henne, som vanligt. Blir förvånad om det skulle vara någon annan än henne som avslöjade Tara. USCH!! Och Clay. För en sekund tyckte jag synd om honom på slutet, men när man sedan tänker på allt han gjort är den tanken som bortblåst. 
 
Ska bli mycket spännande att se vad som händer nu med både Tara och Clay. Och en sak till - Jag älskar Chibs. Bästa karaktären, lätt. M
Till top