The Vampire Diaries: 4x07 "My Brother's Keeper"

The Vampire Diaries / Permalink / 2
 
Som jag har väntat på detta avsnittet, och gud vad besviken jag blev. Det känns som att de försöker att hitta utvägar för både Delena och Klaroline. Jag menar, först detta med att Elena tydligen är sired till Damon. Vafasen, känner jag bara. Stackars Damon, kan aldrig bli omtyckt och älskad på riktigt. All cred går ju hela tiden till Stefan. Stefan hit och Stefan dit. Alla älskar Stefan. Förlåt, men i detta avsnittet var han och Caroline riktigt taskiga. Gillade verkligen inte dem. Caroline har alltid varit min favoritkaraktär, men nej, inte i nuläget.
 
Och sen detta med att Caroline egentligen bara går ut med Klaus för att hon och Tyler har någon konstig plan. Stackars Klaus. De fina männen blir sårade... I vilket fall, så hade Klaroline väldigt fina scener tillsammans. Särskilt när han läste upp massa grejer från det där pappret, och både skrattade. Fint. Men, fortfarande tråkigt att de förhållanden i alla fall jag har väntat på mest av allt, har en stor twist bakom sig.
 
Om man bortser från att alla Delena-fans i stort sett blev lurade, så gjorde äntligen Damon och Elena det. Så himla fina dom är tillsammans. Visst alla tjatar om att Stefan är hennes soulmate och blablabla, MEN jag tycker verkligen inte de passar ihop just nu. Det är Damons tur nu, för en gångs skull.
 
Måste bara nämna detta med the cure också. Tycker det börjar bli lite tröttsamt att Stefan ska vara så beroende av att få tillbaka Elena som hon var förut. När det är äkta kärlek, ska man inte acceptera varandras både bra och dåliga sidor då? Eller? Så jag tycker att Jeremy kan dra och döda vampyrer i typ Europa eller något, och sen komma tillbaka när han har mer kontroll. För det skulle vara så hiiiiimla tråkigt om Elena blir botad och går tillbaka med sitt gulligull med Stefan.
 
Känns som att jag bara har kritiserat avsnittet, men jag tycker det var bra. Får leva på Delena- och Klarolinescenerna för ett bra tag nu. M

Sammanfattning: Life Unexpected säsong 1

Säsongssammanfattningar / Permalink / 2
 
Eftersom jag har tagit en liten kort paus från Grey's (inväntar boxen), så passade jag på att klämma in ett annat marathonprojekt i mellan. Därför blev det Life Unexpected, som jag har velat se ett bra tag nu. Serien består bara av två säsonger på 13 avsnitt, vilket är lite tråkigt, för jag tycker den hade varit värd lite mer än så. Men nu vet ju inte jag hur säsong två slutar, så det återstår att se.
 
Serien handlar om Lux Cassidy, som hela sitt liv har slussats runt mellan olika fosterhem. När hennes sextonårsdag närmar sig ser Lux chansen att äntligen bli fri. Allt hon behöver är en underskrift från sina biologiska föräldrar. I pilotavsnittet begär hon ut dessa uppgifter och ger sig av för att finna dem. Hennes mamma visar sig vara självaste Cate Cassidy, en i Oregon känd radiopratare som Lux regelbundet har lyssnat på under hela sin uppväxt. Sin biologiska pappa finner Lux i Nate Bazile, en slacker som gärna sover till lunchsnåret, och driver en egen bar. Att för första gången träffa sina biologiska föräldrar för att be om en underskrift och vända på klacken visar sig dock lättare sagt än gjort, i synnerhet som känslorna väller fram.
 
I vilket fall så tycker jag den här serien är bra. Den är jättehärlig att kolla på, då det ständigt är en massa familjedrama. Den har väldigt många bra karaktärer som man kan relatera till, vilket jag gillar. Den är mysig att följa, så jag rekomenderar er verkligen att se den!
 
Det är roligt att se deras lilla familj utvecklas avsnitt efter avsnitt, om man jämför hur de var mot varandra i början till skillnad mot nu. Det sista avsnittet slutade ju med en ganska stor cliffhanger, men det är klart att jag vill se Cate och Baze tillsammans. Man såg ju bara på den där familjetrippen de hade, att de clearly fortfarande har känslor för varann. 
 
Enligt vad jag har läst så ska Lux få ett nytt kärleksintresse i den andra säsongen. Men det kanske inte stämmer? Jag gillar henne med Bug. Han är så snäll och ärlig mot henne, samtidigt som han är lite av en badboy. Det som jag skulle vilja se mer av i säsong två, är mer scener i hennes skola. Vad hände med Jones exempelvis? Och vad hände med alla kompisar hon skulle skaffa, nu när Tasha är tre timmar bort. Hoppas på att få lite mer svar inom de kommande avsnitten. Men för övrigt: Grym serie! M

Gossip Girl: 6x07 "Save the Last Chance"

Gossip Girl / Permalink / 0
 
Det får bli en kort recension idag då jag är sjuk och egentligen inte får sitta vid datorn. 
 
Det här kan nog alla hålla med mig om när jag säger att Bart Bass är den mest hatade karaktären som någonsin har varit med i Gossip Girl. Hatar honom verkligen. Och nu kan man nästan lägga till Lily där också, Förstår inte hur hon kunde välja Bart över Chuck? Jag menar kom igen, det är ju hennes barn typ? Så nu är det synd om Chuck vilket gör så att det blir synd om Blair.  Men med tanke på avsnitten framöver så verkar det inte som att deras "bråk" eller vad man ska kalla det kommer hålla på sålänge. 
 
Trodde jag skulle bli glad över att se att Serena och Dan verkar vara tillsammans men någonting säger mig att Dan inte är seriös. Som vi vet så är de två end-game men tror inte det kommer hända på riktigt förens i säongsfinalen. Så just nu är det lite synd om Serena faktiskt, för tills att Dan inser hur pass mycket som han ärligt älskar henne så förtjänar han inte henne.
 
Blev lite förvånad över att Ivy verkar ta det här med William seriöst, att de är tillsammans eller någonting på rikitigt? Som tur var så verkar inte han känna likadant då det verkar som att han bara låstas för att komma åt Lily.  Och det gör mig ännu mer förvirrad, han får en ny dotter och byter sida totalt? Han inser att det han gör mot Lil kommer påverka hans andra två barn, kanske så långt att de inte kommer vilja se honom igen? Fattar bara inte situationen så hoppas den löser sig snart. Nu blev den här recensionen för lång som vanligt men men nästa veckas avsnitt då är det Thanksgiving och det ser jag fram emot. -E 
Till top