The Originals: 1x05 "Sinners and Saints"

The Originals / Permalink / 0
 
Älskar the originals, så jäkla bra. Och jag tycker iaf inte att de storylines de har introducerat har varit alls förutsägbara, älskar älskar älskar allt. Och veckans avsnitt var inget undantag. 
 
Allt det här med häxornas grejer hit och dit, har helt ärligt lite svårt att hänga med, jag menar vilka ska man lita på liksom? Fattar att de där gamla gagorna inte går att tycka om eftersom vad de vill göra, men samtidigt som man inte ska döda fyra unga tjejer bara sådär så vet jag inte vad jag ska tycka. Visst det är hemskt, men lika mycket som dom inte vet om det kommer fungerar så vet dom ju inte heller om det kommer göra det, did that make sense? Kände inte att jag gav en speciellt bra förklaring, men jag tror ni förstår ändå. Och nu fattar man ju allt med Devina och varför hon är så kraftfull, självklart. Hoppas verkligen hennes relation med Elijah håller i, tycker om all heder den mannen har som pratade henne till rätta. 
 
Känns som att allt the CW är riktigt bra på är triangeldraman, speciellt med en ickvampyr tjej och två bröder, jag menar vad pågår mellan Hayley och Elijah? Och det kankse inte finns något mellan Hayley och Klaus så än men de ska ha ett barn tillsamman, kom igen. Och när jag ändå pratar om Hayley, så badass hon är alltså, det där barnet kommer bli så kickass, nya super versionen av Klaus. Haha, håller tummarna. E 
 
Till top