The Originals: 1x05 "Sinners and Saints"

The Originals / Permalink / 0
 
Älskar the originals, så jäkla bra. Och jag tycker iaf inte att de storylines de har introducerat har varit alls förutsägbara, älskar älskar älskar allt. Och veckans avsnitt var inget undantag. 
 
Allt det här med häxornas grejer hit och dit, har helt ärligt lite svårt att hänga med, jag menar vilka ska man lita på liksom? Fattar att de där gamla gagorna inte går att tycka om eftersom vad de vill göra, men samtidigt som man inte ska döda fyra unga tjejer bara sådär så vet jag inte vad jag ska tycka. Visst det är hemskt, men lika mycket som dom inte vet om det kommer fungerar så vet dom ju inte heller om det kommer göra det, did that make sense? Kände inte att jag gav en speciellt bra förklaring, men jag tror ni förstår ändå. Och nu fattar man ju allt med Devina och varför hon är så kraftfull, självklart. Hoppas verkligen hennes relation med Elijah håller i, tycker om all heder den mannen har som pratade henne till rätta. 
 
Känns som att allt the CW är riktigt bra på är triangeldraman, speciellt med en ickvampyr tjej och två bröder, jag menar vad pågår mellan Hayley och Elijah? Och det kankse inte finns något mellan Hayley och Klaus så än men de ska ha ett barn tillsamman, kom igen. Och när jag ändå pratar om Hayley, så badass hon är alltså, det där barnet kommer bli så kickass, nya super versionen av Klaus. Haha, håller tummarna. E 
 

Nyheter v.44

Serienyheter / Permalink / 0
 
The Walking Dead får fortsätta leverera sina grymma avsnitt, då de nu i veckan blev förnyade för en säsong fem. När en serie får ett sånt förtroende efter bara några avsnitt av den nuvarande säsongen, så måste det betyda någonting. Jag tänker inte så ofta på det, men TWD har ju verkligen blivit en riktig succé. Känns nästan lite som Lost-hysterin faktiskt. Men i alla fall, riktigt roligt att vi nu har mycket kvar av denna serien. Källa.
 
Den andra stora nyheten för veckan är att Kerry Washington (spelar Olivia Pope i Scandal) är gravid. Stort grattis till henne och hennes man, men som tv-nörd kan man ju inget annat än att undra. Hur löser sig detta i Scandal? Blir det det gamla vanliga med tjocka, lösa tröjor och ingen filmning på magen, eller kommer Shonda rent av skriva in det i serien? Det hade ju varit något av en skandal om det visade sig att Olivia väntar USAs presidents barn. Men vem vet. Shonda är van vid att gömma graviditeter (flera gånger i Grey's), så det ska nog inte vara några problem. Riktigt roligt att Kerry väntar sitt första barn i alla fall, och grattis igen. Källa. M

Revolution: 2x06 "Dead Man Walking"

Övriga serier / Permalink / 0
 
Vilket avsnitt!! Blev så jäkla chockad att de gick hela vägen, och faktiskt dödade Monroe. Hade verkligen inte förväntat mig det! Men han får inte vara död på riktigt. Känns som han har en för stor fanbase för det, och det verkar ju som det kommer hända något utöver det vanliga när Rachel började gräva upp hans grav på slutet. Åååååh. Kan fortfarande inte förstå att de dödade honom. Min lilla Monroe. Och stackarn som förlorade både sin fru och barn. Så jäkla hemskt. Hoppas verkligen att de hittar något sätt att "ta tillbaka honom" så han i alla fall kan få träffa sin son som lever. 
 
Och att det är Rachels pappa som jobbar för patrioterna trodde jag verkligen inte. Det var alltså han som berättade var Monroe befann sig, och att det var han som dödade den där Texas-mannen. Fyfasen säger jag bara. Visserligen har väl Monroe gjort lika mycket dumt han med, men ändå. Miles lär inte bli så glad när detta kommer ut. 
 
Jason och Nevilles story intresserar mig faktiskt inte speciellt mycket. Man fattar ju att Jason på något sätt kommer få tillbaka minnet, och återvända till Charlie (!!!). Tack för att serien fortsätter vara så bra, men nu hoppas jag att de gör rätt val och inte dödar Monroe för alltid. Märkte själv hur dumt det lät, är man död så är man, men ni förstår. Haha. M
Till top