Grey's Anatomy: 9x21 "Sleeping Monster"

Grey's Anatomy / Permalink / 0
 
Jag tyckte verkligen synd om Bailey i veckans avsnitt. Det är inte ofta man gör det. Hon har ju alltid varit den som alltid säger åt andra om misstag de gör, så på ett sätt är det roligt att se henne i trubbel. Men skönt att det löste sig sedan, att det visade sig att det var handskarna det var fel på, och inte Bailey. Stackarn, hon måste ju ändå känna sig skyldig, eftersom det i detta fallet handlade om två (eller tre?) människors död. Tyckte det var bra att hon sa emot till Webber i slutet i alla fall. Tror han behövde höra det. 
 
Åh så jobbigt detta med Alex och Jo är. Han skulle ju bara visa sin bästa sida med hennes pojkvän, och så visade det sig att han inte ens visste om allt med hennes bakgrund. Men jag älskade att han faktiskt erkände för Cristina att han älskar henne på slutet. De passar så himla bra ihop, och jag längtar tills vi får se dem tillsammans. För de två kommer hända, vi lär bara få vänta till säsongsfinalen. 
 
Tycker det är tråkigt att Cristina och Owen vill två helt olika saker. Hon börjar ju märka att han vill ha barn (nu med hela storylinen med Ethan), och den diskussionen kommer definitivt att komma upp innan säsongen är slut. Jag vill bara att de ska lösa allt. Vet bara inte hur. M

The Vampire Diaries: 4x20 "The Originals"

The Vampire Diaries / Permalink / 0
 
Jag måste erkänna att jag hade lite av en negativ inställning till veckans avsnitt, och jag var inte ens säker på att jag skulle titta på spinoffen om den nu blev av. Men jag tycker att avsnittet var bra. Jag blev i alla fall inte besviken, som jag vet att många andra blev. Hade helt enkelt velat haft kvar originalvampsen i TVD, men man kan inte få allt. 
 
Den stora twisten i avsnittet var ju att Hayley numera bär Klaus barn. Haha, hur sjukt låter egentligen inte det? Lite för mycket Twilight för min smak faktiskt. Det hade varit en helt annan sak om det var Caroline som skulle bli mamma, men Hayley & Klaus.... nej. Jag kände på mig att deras scen för några veckor sedan skulle ha stor betydelse i The Originals, men inte en graviditet. Inte i en vampyrserie som denna, men vem vet, det kanske blir bra. Tvivlar på det. Har bara svårt att se onda originalvampyren Klaus gå runt och byta blöjor. Det kommer ju förstöra hans image helt.
 
Det kändes i alla fall bättre när han ringde till Caroline. Så att han inte glömmer bort henne helt, nu när Klaus fick upp ögonen för den där andra tjejen, Cami. Men jag tyckte om henne, så hon känns som en helt okej ersättning för Caroline. Och på tal om Klaroline. Kommer Klaus vara med i TVD de sista avsnitten nu av säsongen? Jag hoppas det, så vi åtminstone kan få något litet mellan honom och Caroline innan han drar för gott. Eftersom Julie Plec har teasat så länge om detta paret nu, så hoppas jag hon är snäll mot fansen, och låter det hända något mellan dem. 
 
Jag tror att spinoffen kan bli riktigt bra. Det finns ju definitivt saker att bygga vidare på, och eftersom jag älskar The Originals-familjen så är det klart att jag tänker titta vidare. Kan ju inte svika min älskade Elijah. Lite synd bara att Katherine och han "gjorde slut", för det antar jag att de gjorde. Nina Dobrev kan ju inte vara med i båda serierna. Önsketänkande. M

CW förnyar: Hart of Dixie, Beauty and The Beast & The Originals

Serienyheter / Permalink / 0
 
Var inte hemma igår kväll, så dessa nyheter kom lite sent för mig. Men herregud vad roligt det var och att se Hart of Dixie som förnyad serie när jag gick in på TVLine. Något sa mig att denna säsongen skulle bli deras sista, men icke. Så det var skänt. Tycker dock att de kan skärpa till sig något nu, och bevisa att de verkligen förtjänar en tredje säsong. Om de ska hålla på med Zoes kärleksliv heeela tiden vet inte jag om jag orkar titta. Hoppas på det bästa!
 
Förutom att Hart of Dixie fick en ny säsong till hösten, så blev även Beauty and The Beast förnyad för en andra säsong, och The Originals blev upplockad för att sedan börja visas i höst. Man visste ju att det skulle bli en serie av The Originals redan innan man såg gårdagens avsnitt (kommer inlägg om veckans TVD lite senare). 
 
En annan rolig nyhet som också kom ut igår är att Parenthood blev förnyad för en femte säsong, och dessutom med 22 avsnitt. Gud vad roligt! Även om jag inte är helt ikapp med serien än, så var det skönt att veta att man har ännu en serie att se fram emot till hösten. M
Till top