Sammanfattning: Sex And The City säsong 6

 
Bästa avsnittet: Sista avsnittet var en av dom bästa säsongs/serie finaler jag sätt, verkligen jättebra. Så den får bli min favorit från den sista säsongen. Tycker att säsong 6 var väldigt välgjord, alla avsnitt var bra och hade ledande storylines genom varje. Vissa sticker självklart ut mer än andra, som när Charlotte gifte sig med Harry eller när Miranda gifte sig med Steve. När Samantha fick reda på att hon hade cancer och berättade för tjejerna, det var ett svårt avsnitt men ändå otroligt bra. Som ni kankse märker så tycker jag om alla, fast finalen tar nog priset. Att Carrie återförenas med Big och detta i Paris, mer meant to be blir det inte. Tyckte det också var lite roligt att den sista låten som spelades var "you've got the love" med en, för mig, okänd artist. Det är alltså samma låt som spelades i finalen av Gossip Girl, fast då med Florence + The Machine. Lite roligt att två stora NYC baserade serier hade samma låt. 

Bästa karaktären: De är alla så bra, och för första säsongen har jag inte haft något störnings-moment hos någon av dom. Det kändes som att alla fyra fick några avsnitt som ändå focuserade lite extra mycket på just en av dom, men allt blandades ändå ihop med de andras storys. Detta gjorde att allt jämnades ut och att ingen riktigt hade tid att bli favoriten. Kan dock säga att när det kommer till de snyggaste kläderna den här säsong så var Carrie lätt överlägset bäst. Avgudar verkligen hennes känsla för kläder, skor och accesoarer, otroligt snyggt. Älskar dom alla, och kommer verkligen sakna dom. Även killarna, absolut, de gör en stor del av serien de med så lite cred ska dom ändå få. 
 
Snyggaste karaktären: Lättaste beslut jag gjort idag, Smith of course! Bara kolla på honom, finns inget som är oatraktivt. Han är enligt mig perfekt, skulle inte tacka nej när det kommer till honom. 
 
Bästa paret: De sista minuterna vi fick av Carrie och Big, kanske borde börja kalla honom John nu? De passar perfekt, och kunde inte slutat tillsammans på ett bättre sätt. Satt och nästan hoppade av glädje när han åkte till Paris för att vinna Carrie och hämta tillbaka henne. Annars så har jag tyckt om allas pojkvänner den här säsongen, Charlottes Harry, skönaste någonsin. Sen får vi inte glömma Steve som alla vet är en stor favorit hos mig, och heller inte Smith som visade sig vara den enda som förstår och verkligen älskar Samantha. Alla har verkligen visat sig från sin bästa sida och det uppskattas verkligen nu när det var sista säsongen och allt. 
 
Bäst i säsongen:  Blir så svårt att säga någonting när allt har varit så bra. Något som sticker ut ifrån allt jag redan har sagt är när Charlotte och Harry får reda på att dom ska få en dotter, som hon har kämpat genom åren för att hitta den perfekta killen och möjligtheten att få ett barn. Blev så glad för hennes skull att jag självklart inte kunde hålla emot tårarna. Av någon anledning så tycker jag om när Miranda och Carrie bråkar, konstigt jag vet, men det påminner mig om en kompis till mig och våran vänskap ibland, det är roligt att se hur två människor kan vara så olika men ändå i slutet av dagen älska varandra tillräckligt mycket för att kunna sätta det åt sidan. Ganska inspererande när man tänker på det. Kan också passa på att berätta att förutom humorn och alla, ibland, crazy storylines så finns där ett djup som gör serien till vad den är och anledningen till att den fick vara igång så länge, något jag måste uppmärksamma som något av det bästa med säsongen och hela serien. 
 
Värst i säsongen: Ett namn, och en äcklig gubbe. Nämligen Alekandr Petrovsky. Gillade verkligen inte honom, höll helt med Miranda när det kommer till den saken. På något sätt förändrade han Carrie, något som jag inte gillade men heller inte störde mig på. För i mina ögon var han störningsmomentet eftersom utan honom så var hon sig själv igen. Blev lite chockad när han smällde till henne, kändes lite tråkigt att det var så det skulle sluta men ändå något som i varje fall jag inte brydde mig om just då. Tror jag var lite inne i mitt happy-stadie med allt som skulle hända med Big och sådär. Annars så var hela cancer grejen med Samantha jobbig, kände att hon skulle bli okej men man vet aldrig, det är en serien och hon kunde blivit riktigt sjuk. Som tur var blev det aldrig så, men blev ändå rädd att det var en möjlighet. Man känner alla karaktärer bra efter 6 säsonger att man inte kan hjälpa att lida lite när något händer. 
 
Övriga kommentarer: Det var allt, nu är det över. Känns riktigt hemskt faktiskt, har kollat så intensivt på serien nu under en tid att det kommer kännas tomt att komma hem och inte ha något nytt avsnitt att se på. Det är tur att boxen står i hyllan så jag kan plocka fram den när jag vill.
 
Det här är en sån serie som är så bra och djup utan att man tänker på det eftersom man skrattar så mycket medans dom tar upp så mycket konstiga saker. Den är riktigt jäkla bra och verkligen värd att se. Den är som bla vänner och många andra alltså en serien man bara måste ha sätt. Och den lever upp till förväntningarna, det gjorde den i varje fall för mig. Säger nu tack och hejdå till SATC för en liten stund, ska nämligen se första filmen ikväll, skämt åt sido, haha. E 

The Vampire Diaries: 4x18 "American Gothic"

The Vampire Diaries / Permalink / 0
 
 Idag har alltså jag fått den stora äran att skriva recension på TVD (skämt åt sido) vilket jag tycker är roligt då det inte är så ofta jag berätta mina åsikter här i bloggen. Nu var det dock ett tag sedan jag såg avsnittet men förhoppningsvis kommer allt tillbaka efterhand. 
 
Kan börja med att kommentera hur roligt det är att alla verkligen avskyr den nya Elena. Till och med Katherine verkade ha lite problem med henne, och även, äntligen, Damon. Och om ingen av dom båda tycker om henne så visar det bara att det är dags att göra något åt det. Tack gud. Det positiva med hela Elena problemet är att vi får mer Stefan ooch Damon brother-banding.scener, vilket gillas starkt. Måste också bara nämna hela grejen med att Stefan tänker lämna Elenas "liv" och återgå till sitt eget, långt, långt därifrån. Så fint av Damon att han ändå antydde att det inte var något han ville, fina de där två. 
 
Tacka gud än en gång för Elijah, han är precis vad som behövs just nu. Nu är dom ändå tre original vampyrer i Mystic Falls, hur svårt ska det då vara att döda Silas? Om man tänker efter så har våra vampyrer, häxor och alla dom andra hittat och gjort saker som nästan alla andra trodde var omöjligt. Inte nog med det så verkar dom även vara proffs på att döda vampyrer. Så om de även har tre starka originals med sig, än en gång, hur svårt kan det då vara? Skulle bli ett riktigt bra avnsitt om alla teamade upp och bara dödade honom. Kankse säsongsfinalen? 
 
Tycker som många andra lite synd om Rebeckah, hon vill ju bara leva sitt liv. Inte behöva tänka på vem hon är eller vart hon kommer ifrån och bli dömd för det. Tycker hon passar som vampyr, och tror att med lite hjälp av Elijah så kommer allt bli bra. Från en original till en annan, nämligen Klaus. Fina moments han hade med Caroline, hoppas att vi någon gång iaf får en kyss. Det tycker jag faktiskt vi är värda efter all den här väntan. 
 
Nu går Tvd på paus, och är tillbaka den 18 april, hoppas att nästa avsnitt är lika bra som det utger sig för att vara då. E 

London Baby!

Vänner / Permalink / 0
Ville bara skriva och berätta att Molly är påväg till London nu.. hemskt är det men självklart jätteroligt för henne, iaf så kommer hon inte kunna skriva på bloggen på några dagar. Eftersom hon ska till London så var jag bara tvungen att lägga upp ett klassikt quote från Vänners avsnitt därifrån, haha Joey. E 
 
 
 
Till top