Hej igen alla!

Övrigt / Permalink / 0
Hej på er! Hur har ni det? Och hur går det med alla serier? Jag har omedvetet inte bloggat sen den 9:onde maj räknade jag och Molly ut idag, ganska hemskt när jag tänker på det.. Bloggen är ändå något jag håller kärt och varmt om hjärtat. Följer många serie-bloggar dagligen har bara inte haft lusten att blogga själv. Så tänkte jag skulle titta in och säga hej och förklara varför jag inte varit så närvarande i vår underbara värld av serier de senaste 3 (!!!!!!!) månaderna.. sjukt vad tiden går fort. 
 
Jag har gått i skolan tragiskt nog, det är ingen ursäkt bara något jag prioriterar över alla serier. Har heller inte längre så många serier jag följer slaviskt, är bara Keeping up with the Kardashians, Paradise Hotel roligt nog och Idol. Inte kollat varken Pretty Little Liars eller någon annan sommar serie under lovet, utan har istället bara jobbat jobbat och jobbat lite till. Och nu har skolan börjat igen, och i och med det även det tuffaste året jag någonsin kommer behöva genomlida i skolan, förhoppningsvis. Så pga det och mitt minskade intresse för nya serier.. så kan jag inte lova någon större uppdatering ifrån min sida. Ska göra inlägg så ofta jag kan och känner för det helt enkelt. Men när de serier man följer inte är många och ofta några även jag börjar tröttna på så finns där inte mycket att skriva. 
 
Men i serieväg då, för jo jag ÄLSKAR fortfarande serier har bara inget intresse att lägga en massa tid på det längre, så har jag sett om One Tree Hill nu i sommar för 8:onde gången eller liknande. Såg spontant om Sex And The City plus filmerna också innan skolan började nu vilket var roligt. Är så mycket roligare att se en serie man faktiskt tycker om, denna kvaliten är outstanding och inte något man ofta man hittar numera. Hoppas iaf att allt är hur bra som helst med er, och don't you ever give up on serier! Låter väl sisådär när det kommer ifrån mig, meeeeen budskapet håller och det är ändå därför jag håller bloggen, och alla läsare, haha och de bloggar och bloggerskor jag fått kontakt med genom det här mycket kärt. Kommer aldrig lägga ner, en del av mitt liv som jag delar med min bästa vän. Tills vi hörs igen, puss och kram på er! Kolla och granska serier kritiskt med glädje och underhållande underton, det är trots allt det vi gör bäst!!! E 
Till top