Hej igen alla!

Övrigt / Permalink / 0
Hej på er! Hur har ni det? Och hur går det med alla serier? Jag har omedvetet inte bloggat sen den 9:onde maj räknade jag och Molly ut idag, ganska hemskt när jag tänker på det.. Bloggen är ändå något jag håller kärt och varmt om hjärtat. Följer många serie-bloggar dagligen har bara inte haft lusten att blogga själv. Så tänkte jag skulle titta in och säga hej och förklara varför jag inte varit så närvarande i vår underbara värld av serier de senaste 3 (!!!!!!!) månaderna.. sjukt vad tiden går fort. 
 
Jag har gått i skolan tragiskt nog, det är ingen ursäkt bara något jag prioriterar över alla serier. Har heller inte längre så många serier jag följer slaviskt, är bara Keeping up with the Kardashians, Paradise Hotel roligt nog och Idol. Inte kollat varken Pretty Little Liars eller någon annan sommar serie under lovet, utan har istället bara jobbat jobbat och jobbat lite till. Och nu har skolan börjat igen, och i och med det även det tuffaste året jag någonsin kommer behöva genomlida i skolan, förhoppningsvis. Så pga det och mitt minskade intresse för nya serier.. så kan jag inte lova någon större uppdatering ifrån min sida. Ska göra inlägg så ofta jag kan och känner för det helt enkelt. Men när de serier man följer inte är många och ofta några även jag börjar tröttna på så finns där inte mycket att skriva. 
 
Men i serieväg då, för jo jag ÄLSKAR fortfarande serier har bara inget intresse att lägga en massa tid på det längre, så har jag sett om One Tree Hill nu i sommar för 8:onde gången eller liknande. Såg spontant om Sex And The City plus filmerna också innan skolan började nu vilket var roligt. Är så mycket roligare att se en serie man faktiskt tycker om, denna kvaliten är outstanding och inte något man ofta man hittar numera. Hoppas iaf att allt är hur bra som helst med er, och don't you ever give up on serier! Låter väl sisådär när det kommer ifrån mig, meeeeen budskapet håller och det är ändå därför jag håller bloggen, och alla läsare, haha och de bloggar och bloggerskor jag fått kontakt med genom det här mycket kärt. Kommer aldrig lägga ner, en del av mitt liv som jag delar med min bästa vän. Tills vi hörs igen, puss och kram på er! Kolla och granska serier kritiskt med glädje och underhållande underton, det är trots allt det vi gör bäst!!! E 

Sammanfattning: Sons of Anarchy säsong 4

Säsongssammanfattningar, Övriga serier / Permalink / 0
Har kommit underfund med att den här serien är genialisk. Den är ganska tung att titta på, men när man väl är uppslukad är det så jäkla bra. Och skådespelarna och Kurt Sutter med co. som visar hur hemsk en sån här värld kan vara är fantastiskt bra allihop.
 
 
Vet inte ens hur jag ska beskriva Clay och mitt hat mot honom. Finns liksom inget ord som ger hans handlingar en riktig betydelse. Det förvånade mig inte ens att han dödade JT (inte heller att Gemma var med på det). Donna och Piney är bara så jäkla hemskt med tanke på Opie. Han har liksom INGEN längre. Usch, mår illa bara jag tänker på allt. Men hans försök till att döda Tara gör mig bara så jäkla arg. Hur vågar han ens? Sanningen kommer ALLTID fram så varför ens bother att döda massa folk för att hålla den gömd. Längtar något otroligt till hela klubben får reda på vad Clay har gjort. Och stackarn Tig. Gud vad han kommer ångra att han startade sitt lilla krig mot the Niners. 
 
Juices storyline tycker jag ändå har varit rolig att följa. Kul för honom med lite mer screentime. Även om det, storymässigt, hade varit spännande om det hade hänt något mer så är jag glad att han fortfarande lever. Måste också säga att jag älskar Chibs och Juice tillsammans. 
 
Jag tror vi alla visste att Jax aldrig skulle kunna lämna klubben, även om jag mest av allt hade sett han, Tara och pojkarna bara dra. Och självklart kan inte Tara åka själv så hon måste stanna hon med. Lite annorlunda ska det bli att se henne utan sin talang inom sjukvården, men jag antar att jag är all for changes. Jax som president ska däremot bli otroligt spännande att se. Det gjorde mig glad att se resten av klubben så glada över maktskiftet, särskilt Happy (haha) och Chibs som tog Tigs plats. Hoppas Opie är med också, även om det är väldigt osannolikt. M
Till top