Hart of Dixie: 2x15 & 2x16

Hart of Dixie / Permalink / 1
 
Himla kul att Wanda och Tom hade planerat att fria till varandra precis samtidigt. Man försod ju att Wanda inte menade det Lavon råkade höra henne säga. Hon och Tom är så fina så. Roligt också att vi fick se ett bröllop mellan dem så tidigt. 
 
Men nu till det som inte alls är roligt. Zoe och Wade. Hur kunde manusförfattarna "avsluta" det på ett sådant sätt? Riktigt taskigt att de gjorde så med Wades karaktär. Han som har kommit så långt, och nu är han bara tillbaka i sitt samma gamla. Om de nu var tvungna att göra slut, hade de väl kunnat göra det på ett bättre sätt. Inte förstöra så mycket med en otrohet liksom. Ville först inte inse det, och jag måste säga att jag från början trodde på det Wade sa. Men så småningom förstod man att det faktiskt hade hänt något mer.... Tråkigt att de la det på Tom och Wandas bröllopsdag också. Tror det var första gången någonsin jag faktiskt hade tårar i ögonen till Hart of Dixie. 
 
Jag visste att deras break-up skulle komma någon gång, och att det hände nu kan man egentligen inte göra så mycket åt. Det kanske är mycket begärt att kunna förlåta en otrohet, men jag hoppas hoppas hoppas, att de på något vis löser detta. Vill inte att detta ska vara slutet på Zade!! M

Pretty Little Liars: 3x21 "Out of Sight, Out of Mind"

Pretty Little Liars / Permalink / 0
 
Måste först bara kommentera den som (möjligtvis) dog i veckans avsnitt, nämligen Toby. Trodde aldrig att dom skulle ta bort en så viktig karaktär som jag tycker att han är, så efter att ha läst många olika seriebloggar har jag kommit fram till att det inte kan vara sant. För om man tänker på det, och verkligen tänker efter så tror jag inte att någon tror på det. Vad den här serien vill göra när någon dör eller försvinner är att skicka ett meddelande till oss som tittar, väcka tankar. Så om man ska se det i perspektiv från seriens synvinkel, så har de antingen gjort det så att Toby "dog" för att han faktiskt insåg sin kärlek Spencer och vänskap till Emily, han kunde inte göra det han höll på med längre, och dog alltså pga av det. Ja, han ramlade inte direkt bara omkull av kärlek utan Mona dödade antagligen honom, för att han längre inte kunde användas. Eller så har de bara fake-dödat honom för att tjejerna ska tro på det, så att han kan göra saker mot dom helt omisstänksamt. För vem misstänker en död person? Som dom dessutom sett död, eller jag sett och sett det kunde ha varit vem som helst. 
 
Och det är det som är intressant med den här serien ibland, man tror man har koll på läget men under ytan händer en massa saker som påverkar serien mer än vad man tror. För när dom numera dödar människor i den här serien man vet inte vad man ska tro eller vad det är dom menar? Är han död eller inte? Varför dog han? Är det för att han älskar Spencer? osv.. man vet helt enkelt inte vad man ska förvänta sig. Såhär ser jag på serien när jag kollar på den, man är så inne i vem som egentligen kan vara A och vem som faktiskt dödade Ali, men vill veta så mycket för det som sagt är intressant, men när avsnittet är över kan jag tycka att serien är seg. Det tar för lång tid, dom drar ut på det alldeles för mycket. Tror dock att säsongsfinalen kan bli riktigt bra, får hålla tummarna för det. 
 
Nu blev det här inte så mycket till recension, men hade ändå inget mer att komma med, bättre blir det nästa vecka då jag känner på mig att avsnittet kommer bli riktigt bra. Mona och Spencer på Radley,det kan inget annat än bli bra. E 
 

Sammanfattning: Gilmore Girls säsong 5

Gilmore Girls, Säsongssammanfattningar / Permalink / 1
 
Bästa avsnittet: Fanns så himla många bra avsnitt denna säsongen. När Emily och Richard förnyar sina löften, "You jump, I jump, Jack"-avsnittet, när de kollar på Pippi och sjunger med. Haha, det var riktigt roligt. Inte ofta man hör den på andra språk. 

Bästa karaktären: Min favorit är fortfarande Rory. Jag tycker om att hon har blivit lite mer självständig (även om jag gillade henne i säsong 1-3 också). Men jag gillar att se henne och Paris på Yale så mycket, och därför blir det så. Min andra favoritkaraktär är Paris. Så klart! Det går ju inte att inte gilla henne, right? 

Snyggaste karaktären: Den här säsongen fick vi tyvärr inget gästinhopp av Jess. Men för mig gjorde inte det så mycket. Jag tycker om Logan, och därför får han bli snyggingen i serien just nu. 

Bästa paret: Det har varit så underbart att få se Luke och Lorelai som ett par. Tycker om deras förhållande något otroligt. Lite tråkigt att de gjorde slut där i mitten, men jag tror att de behövdes för att de skulle inse att de verkligen vill ha varandra. Tyckte inte om det Emily gjorde dock. Det är väl ändå inte hon som bestämmer vem hennes dotter vill ha och ska vara med. Tråkigt, för det förstörde bara mer för deras relation. Men då ska vi inte tala om hur ledsen och upprörd Lorelai måste vara nu när Rory har hoppat av Yale, och flyttat in hos Emily och Richard. Stackarn. 
 
Bäst i säsongen: Tycker ärligt talat det bästa i säsongen har varit Logan (vet inte om det är några av er som hejar på honom). Men ända sedan "You jump, I jump, Jack"-avsnittet har jag alltid tyckt om honom. Han är som en blandning av Dean och Jess. Även att han kanske har provocerat Rory till att göra vissa saker, tycker inte jag att allt är hans fel. Det här med båten nu på slutet var ju ändå Rorys val. Jag är faktiskt lite kluven när det gäller vem jag vill att Rory ska vara med. Jag älskade Jess i säsong två, men i säsong tre blev han lite gnällig och nästan jobbig. Det känns som att jag är den enda som föredrar Rory på collage, och därför blir det ju att man gillar Logan just nu. Får se hur det blir nästa säsong, om Jess kommer tillbaka eller inte. Bestämmer mig då. 

Värst i säsongen: Kan inte komma på något såhär på rak arm. Var inte överlycklig att Dean kom tillbaka i början, men det avslutades ju sedan. Skönt det. 
 
Övriga kommentarer: Åh! Serien är så braaaa. Kan knappt uttrycka mig i ord hur mycket jag tycker om den. Njuter verkligen i varje avsnitt. M
Till top