The Originals: 1x11 "Aprés Moi, Le Déluge"

The Originals / Permalink / 0
 
Många dagar senare.. Gud vilket avsnitt? Vad hände egentligen? Kändes så ledsamt att se alla fyra tjejer, tonåringar på det, ligga där döda. Så hesmkt ändå, serie eller inte. Kanske borde diskutera hur vi kom dit först. Att Devina och all hennes kraft skulle komma ha sånhär stor betydelse trodde jag inte, tjejen skakade liksom om hela staden? Like what? Tyckte det också var extremt tråkigt att hon faktiskt dog, var det verkligen det mest nödvändiga? Gav dom upp all deras mammas kraft för att hon skulle sluta död iaf. Hon var som ett ljus i mörkret av serien och kommer iaf vara saknad av mig. 
 
Och all kraft då? Fick hon tjejen all den nu och då menar jag inte Sophie utan hon den andra? Gillar jag inte, heller inte att Celeste verkar vara tillbaka. Och vad kommer nu detta betyda för Elijah? Tycker också för den delen att det är dags för Hayley och Elijah att kommer över hela satdiet med trånande blickar och bara get over it. Om det är någon i den här serie som ska få ha lite roligt så tycker jag dom förtjänar det. Får ständigt skit av Klaus så låt the lovebirds vara. Det var väl det jag hade att säga och sen en liten detalj till, Klaus och Marcel. Det var fint, hoppas deras relation blir starkare nu. E 
 

Lite ihopplock från senaste veckan

Övrigt / Permalink / 0
Vi ska egentligen inte komma med några ursäkter för att vi inte har bloggat, förutom det gamla vanliga. Men samtidigt, bloggen är ju något vi har för att vi tycker det är roligt att dela med oss av våra tankar till andra så lite så här blir det ibland. Har i alla fall samlat lite av vad jag har haft för mig i serieväg den här veckan. M
 
 
Vi börjar med Parenthood, och deras två senaste avsnitt, så om ni inte vill läsa föreslår jag att ni slutar här. Parenthood kan vara min absoluta favvis just nu. Precis sådär lagom mysig och jordnära, och förstås underbart bra. Som jag nog har nämnt här innan så har jag alltid varit team Joel när det kommer till deras problem (även om det självklart är två stycken i ett äktenskap, och två stycken som har ansvar). Men nu tycker jag han är lite för kinkig faktiskt. Han måste kämpa för sitt äktenskap för tusan! Han älskar ju sin fru, och det är just därför det gör så ont att se på. Bönar och ber för att de ska lösa allt på något vis. Det är väl det som står ut lite i Parenthood just nu, men här är lite övriga tankar kring avsnitten:
 
- Go Kristina och starta en egen skola! Tycker det är fruktansvärt hur man kan särbehandla barn med funktionshinder i skolan. Så heja heja heja!
- Dags för Sarah och Hank att bli together igen?! (Ps. glad att se Seth igen. Hoppas han kan få vara en riktig pappa till Amber och Drew igen)
- Bra att Zeek gav upp lite och gjorde som Camille ville. Däremot tycker jag det är tråkigt hur frånvarande hon har varit och redan började prata om nya resor hit och dit. Jag förstår att hon vill uppleva saker, men please consult your husband innan. 
 
Sedan har vi ju The Vampire Diaries som visade sitt 100 avsnitt i fredags. Jisses! Tiden går verkligen fort när man har roligt. Stort GRATTIS till alla dem. Och jag säger samma igen, läs inte vidare om du inte har sett avsnittet. Blev så glad att så många var tillbaka, typiskt för en milstople i en serie, men lite så ska det ju vara. Både Alaric ♥, Jenna, Vicky, John och originalerna var tillbaka. Yeeeeeey. Saknar Alaric så mycket... Och speciellt roligt var det att se Rebekah och Matt ha en scen ihop igen!! Sedan ska vi inte ens nämna Klaus. Eller jo det är klart, men jeeeeeez. FÖRSTÅR NI ATT KLAROLINE FREAKING HAPPEND??? Jag bryr mig inte om de aldrig mer kommer se varandra igen (tro mig, det kommer de göra oavsett vad Julie Plec säger), men ett stort OMG på hela scenen. Först pratar de gott om varandra, sedan deras leenden, kyssen och sedan alltihop. På ett avsnitt! Vet inte vad jag ska säga, mer än att jag satt och skrattade hela tiden efter att det hade hänt och var bara så over the heels. Kan fortfarande inte smälta att det faktiskt hände. 
 
Ganska självklart också att Katherine inte skulle dö, utan att hon faktiskt tog över Elenas kropp. Eller tog över och tog över, är en del av den. Men jag hoppas att det inte tar för lång tid innan Stefan och Damon kommer på det. Känns ju lite ologiskt annars med tanke på att de är vampyrer. 
 
Vad har jag mer gjort då? Jo tittat på Hart of Dixie (mycket roligt avsnitt med the cabaret, trodde inte Shelby kunde sjunga så bra!), kommit ikapp med The Originals (Emilie skriver mer om det) och börjat ta tag i min vill-se lista igen. Sons of Anarchy fick stå näst på tur, och jag har än så länge bara sett ett par avsnitt av första säsongen, och jag måste säga att det ser lovande ut. 

The Originals: 1x10 "The Casket Girls"

The Originals / Permalink / 1
 
Älskade veckans avsnitt! Måste dock erkänna att jag helt hade glömt bort att det kom tillbaka nu i veckan så såg avsnittet först igår. Riktigt bra var det iaf och den tar lätt hem "bästa nya serie" nu i award-season. 
 
Bra att Devina och Rebbekah äntligen säger ifrån mot alla dessa män, någon behöver ju göra det såsmåningom och dom är rätta tjejerna för jobbet. Hoppas Rebbekah och Cami (?) och börjar bilda vänskap, känns som att tjejerna i den här serien, som sagt, borde håller ihop. Även Josh dårå, som också lätt får priset för roligaste karaktären. Han säger inte mycket men hans bortförklaring om turkey, haha, så min humor och något jag skulle kunna säga. 
 
Det här med häxorna hit och dit förstår jag inte så mycket av, kommer Celeste komma tillbaka nu eller vadå? I don't get it. Och om hon nu gör det så känns det inte speciellt positivt verkar mer som att det kommer bli en massa problem. Och det för Elijah framförallt, nu har han något på g med både Hayley, let's not forget Katarina och den här Celeste. Lär bli intressant minst sagt. Det var väl det jag hade att säga. 
 
Nu till något helt annat som jag ändå måste lägga en kommentar på. KLAROLINE for gods sake. Om promon stämmer och det som händer händer kommer jag dööö. Isf det bästa avsnittet av TVD på många många avsnitt, haha. Känner mest att vi serienördar bör tagga och nästan ha en live-chat under avsnittet? haha, kommer iaf bli roligt. sååå TAGGA NU. E 
 
Till top