Börjat se Parenthood!

Parenthood / Permalink / 1
Hittade ingen bra själv, så snor Mollys bild från avslutningen till min början, ish. 
 
Hej Allesammans! Tänkte bara skriva här, igen. Tre inlägg på en vecka, Emilie mår du bra? Jo tack jag mår fint! Tycker det är roligt att skriva lite då och då, det här var ändå mitt liv för cirka två år sedan. Nu blir det inte lika många serier varje vecka men har några jag fortfarande kollar på. Men under veckorna så finns även lite dö-tid så så har ändå maraton tittat några serier, så som Scandal exempelvis och nu till Parenthood. Vet inte om jag kanske nämnde det tidigare. Lite roligt hur Molly precis avslutade den och jag påbörjar den. Har sett 3-4 avsnitt nu och jag tycker mycket om den. Väldigt mysig, typical Amerikansk serie, me like. Förhoppningsvis blir det bara bättre. Så min fråga är väl vad tycker ni? Har många sett serien? Och vilken är er favorit säsong? - E 

Nina Dobrev lämnar TVD

The Vampire Diaries / Permalink / 2
 
Tror alla redan har läst om den här nyheten, så vill inte vara den som "hörni, visste ni?" blev bara så chockad och ledsen så ville hör med er. Hur är det med er? Är allt okej? Alla Delena-fans hur mår ni? Stelena med för den delen, men jag tror de flesta av oss har gått ifrån det där, eller är det bara jag? 
 
Aja, så Nina annonserade idag på sin instagram att hon kommer lämna serien efter sex säsong där hon spelat Elena, Katherine, Doopleganagers.., Elena without her humanity, with her humanity men som vampyr osv... Den tjejen har verkligen fått göra ALLT, och tror alla kan hålla med om att det är one hell of a prestation. Som vi alla säkert har läst så har alltid hennes mål varit att Elena skulle vara en sex-säsongs karaktär. Om jag förstod det hela rätt, och att det inte var något mer med det. I höstats så spekulerades det om det var Ian som skulle sluta när eonline rapporterade att en av "the main trio" inte skrivit på för säsong 7. Men inte trodde väl någon att det skulle vara the girl herself? Det trodde i varje fall inte jag. 
 
Så vad kommer hända nu? Ja hörni, vad tror ni? Det första jag tänkte på var "aha det är därför de skrev ur Jeremy ur serien" för visst låter det naturligt? Att om hans syster inte ska vara med, blir det inte lite konstigt om han är det? För hans liv rör sig ändå kring henne, och han lämnade för att få ett eget. Hur blir det nu med Delena och Stelena? Vilket är end-game, kommer det ens finnas något end-game? Jag och Molly spekulerade lite hej vilt och sa att kanske har dem gjort som de gjort med Bamon för att dem ska bli end-game? Och Stefan har Caroline, även att hon borde vara tillsammans med Klaus. Men det är en helt annan diskussion. Jag undrar helt enkelt hur det kommer bli och hur de kommer avsluta hennes karaktär. Det är ändå henne de har kretsat kring de senaste sex åren och att sluta med att hon dör skulle inte kännas rätt. 
 
Vi får helt enkelt vänta och se, men jag personligen kommer sakna henne väldigt mycket. Hon må har varit en pain in the ass, bitch, psykopath och en massa därtill men hon är ändå Elena Gilbert. Och vare sig alla vill erkänna det eller inte så förtjänar hon ett kick-ass avslut. - E 
 
 

Up to date med Scandal

Scandal / Permalink / 1
 
Jag Emilie Andersson har alltså tagit tag i mitt liv och börjat se Scandal. Inte nog med det har jag även under de 35 dagar jag sett serien blivit up to date. Hur fantastiskt är inte det? Har inte sett en serie så snabbt sen the good old nörddagarna. Älskar den! Och nu till allas frågor, Fitz eller Jake? Quinn och Huck eller Huck och hans fru eller Quinn med Charlie? Abbi med David eller Abbi med Leo? Finns ett oändligt antal av människor som kan eller borde vara tillsammans i den här serien, så tänkte reda ut vart jag står. Steven(?) kom tillbaka!!! Herregud detta är nog den första serien som på riktigt förvånar mig varenda avsnitt, sinnes. 
 
Okej, let's get serious. Jag är team Fitz or whatever. Tycker om Jake och visst är han fin och bra men han är även B613 och förlåt men han behöver någon som förstår den sidan av honom, han har gjort saker och kommer göra saker. Och med allt som pågår nu, kommer han komma därifrån levande? Fitz, Mr. President, LOVE him. Tycker bara dem har en underbar kemi, han förstår henne, hon förstår honom, dem har ett band man inte kan förneka. Och visst han har Mellie, for god's sake han har ett land men vad gör det? Om tre år så kommer han inte längre vara president och då kan dem flytta till Vermont. Och kom igen, vem tycker inte hela den iden är helt underbart romantisk?? Nej är och kommer för alltid vara team Fitz. 
 
Älskar för övrigt Quinn, Huck, David, Abbi, tom Cyrus. Harrison, damn it att dem var tvugna att döda honom, och seriöst kan inte bara Steven komma tillbaka? MEn above all så älskar jag Mellie! Hennes sammanbrott i två tre månader där var helt otroligt underhållande. Älskar hur ironisk, sarkastisk och bitchig hon är och hur hon är så stark i den hon är. Haha ja, stark. När hon är med mycket i ett avsnitt så blir iaf jag ännu mer excited att kolla. Men Olivia, ofc så älskar jag henne med. Det faktum att hon är den mest mäktiga i nästan hela serien och att hon är kvinna är det bästa som hänt tv. Vi behöver lite girlpower mot alla powermän, det gör saker och ting intressant. Menar inget om jämnställdhet, feminism or whatever, bara gamla hederlig kickass girlpower. Så scandal är nya beroendet och väntar nu spänt på fortsättning den 16 april. - E
 
Till top