Spoilers från Eonline.com!

Övrigt / Permalink / 0
Och eonline.com leverar med spoilers! För ännu mer spoilers så är det bara att gå in på http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin Enjoy E! 
 
 
Steven: Revenge! I'm so so obsessed and can't wait for season two!
We recently chatted with Ashley Madekwe about the new season, and based on what she tells us, Revenge fans better buckle the hell up after the premiere. "Episode two we were all shocked as we were reading it. Like, 'shut up!' We've gone very, very dramatic which I love," she says. "We have new cast members, we have a mom for Emily, we have a love interest for Nolan. I have a little protégé. So we have new people to interact with which is fun." Get here faster, Sept. 30! 
 
Sammanfattning:Steven: Revenge! Jag är så så besatt och kan inte vänta på säsong två! När vi nyligen chattade med Ashley Madekwe om den nya säsongen, och baserat på vad hon berättar, så måste alla Revenge fans förbereda sig efter premiären. "Episod två var vi alla chockade över. När vi läste det var det som " håll käften! "Vi har gått mycket, mycket dramatisk denna säsong vilket jag älskar ", säger hon. "Vi har nya cast members, en mamma för Emily, vi har en kärlek intresse för Nolan. Så vi har nya människor att interagera med som är kul."
 
Erica S.: Keep the How I Met Your Mother spoilers coming!
Your wish, our command. Let's let Josh Radnor preview the season premiere for you. "Victoria left her German fiancé, Klaus, at the alter, hopped in my car, and we're riding off into the sunset. Of course, because this is How I Met Your Mother, that's not really the end of the story," he tells us. "Some other things happen. Some other complications [arise] from that. Because, I'll just say this, Ted was left at the altar by a girl named Stella and so it starts to weigh on him. So that's where the drama spins out of. From that."
Sammanfattning:. Låt oss låta Josh Radnor förhandsgranska säsongspremiären för dig. "Victoria lämnade sin tyska fästman, Klaus, vid altaret, hoppade in i min bil, och vi rider iväg i solnedgången. Naturligtvis, eftersom detta är How I Met Your Mother, är det inte riktigt slutet på historien," berättar han. "Några andra saker kommer att hända. Några andra komplikationer kommer uppstå från det. Jo, jag ska bara säga att det en gång var Ted kvar vid altaret med en tjej som heter Stella och det börjar väga på honom. Så det är där dramat snurrar av. från det" 

 
Christine in Orlando: The Pretty Little Liars finale blew my mind! I need scoop on what happens next NOW.
The bad news is that Pretty Little Liars doesn't return until Oct. 23. The great news is that it's coming back with a serious bang: the Halloween episode! Troian Bellisariooffered up this tease about PLL's highly anticipated spooky special. "If you enjoyed last year's, it's just going to be leaps and bounds [better]. It's no holds barred. It's amazing what they did this year. I think we're still paying for it in terms of the budget," she laughs. "The costumes are much better this year, the location is out of this world, and the stakes are much, much higher." She stayed mostly mum on the costumes, but did give us this clue: "The challenge was, and it was not adhered to by all the girls, but the challenge was to pick a movie and come as a character." We. Can't Wait.
 
Sammanfattning:Den dåliga nyheten är att Pretty Little Liars inte tillbaka förrän 23 oktober. Den stora nyheten är att det kommer tillbaka med en allvarlig smäll: Halloween episoden! Troian Bellisario berättade lite om PLL's efterlängtade skrämmande halloween special. "Om du gillade förra årets, det kommer bara att bli mycket bättre.  Det är otroligt vad de gjorde i år. Jag tror att vi fortfarande betalar för dem med tanke på budgeten," skrattar hon . "Våra kostymer är mycket bättre i år, och insatserna är mycket, mycket större." Hon stannade mestadels tyst om kostymerna, men gav oss denna ledtråd: "Utmaningen var, och det var inte följs av alla flickor, men utmaningen var att välja en film och komma som ett tecken." Vi. Kan inte vänta.

Glee: En första titt på säsong fyra!

Glee, Övrigt / Permalink / 1
Ryan Murphy twittrade en sneak peek med bla intervjuer och lite inblickar i hur säsong 4 kommer bli. Man får se lite mer av dem nya karktärerna och det är ju alltid roligt! Och glöm inte premiären av säsong 4 den 13 september och då den 14 i sverige! Inte alls långt kvar nu. E 
 

Pretty Little Liars: 3x12

Herregud, hände det där precis? Är i chock just nu, så antar att ni är det med! Som alltid så får man ett svar och ungefär 100 frågor, men det är ju PLL. 
 
Detta är vad jag skulle behöva nu alltså, haha
 
Toby. A-team. What? Förstod från början att det inte skulle vara Paige, men Toby? Kom igen! Den enda som jag faktiskt trodde att tjejerna kunde lita på och så kommer detta fram, mer deprimerande kan det ju inte bli. Men efter att jag läste runt lite så lugnade jag ner mig lite, det är tur att det finns några som har börjat tänka lite. Men samtidigt så läste jag på sidor ifrån Usa och där har dem ju faktiskt haft ett antal timmar på sig att ta sig samman, vad fick jag? Ungefär 10 min, haha! Iaf så kom dem fram till att Toby bara är med i A-team för att samla information. Jag vill så gärna tro på detta, men varför skulle han inte ha nämt detta för Spencer? Om han nu är så kär i henne att han skulle kunna glömma allt Ali gjorde mot honom så borde han väl ändå ha nämt något? Men annars så var det verkligen en chock så bra gjort Marlene, men som ett stort Spoby fan hoppas jag verkligen att han bara låstas. Eller vad säger ni? Men som sagt, awesome vändning. 
 
Nate, Maya's stalker? = uppenbart! Den här kille har varit skum från första början, och att han hade en hemliget det var ju självklart! Men att den hemligheten skulle vara att han döda Maya, det är ju bara sjukt! Finns det ingen dem kan lita på? När jag såg deras fight så tänkte jag direkt på när Peyton i OTH blir överfallen, och det här var precis lika skrämande. I och med det här kan vi iaf stryka bort Paige från misstänkt listan för nu litar jag faktiskt på henne, helt otroligt! I know! Men när vi tar bort Paige kan vi lika väl sätta ditt Garett längst upp igen, inte för att han aldrig var riktigt borta från listan men han har ju varit lite off på senaste tiden. Han har gjort något och jag vill veta vad det är! 
 
Caleb död? Som tur är så behöver vi inte vänta speciellt länge på att få den frågan besvarad eftersom Halloween avsnittet kommer i oktober! Men om han är död eller inte så var det ju någon som sköt honom, och jag inga gissningar förutom Nate (Kommer inte ihåg hans riktiga namn.. vilket inte är så konstigt då jag trodde att han seriöst skulle döda någon och var lite upptagen med det, haha) Men om inte, vem annars skulle det kunna ha varit? Hoppas att man får reda på alla detlajer sen i oktober! 
 
En sista sak som skrämmer mig är, hur Mona kan komma ut från Radley? Hur hon kommer ut är inte så svårt att lista ut. Men mer hur hon kan komma ut utan att någon märker det? Rosewood blir bara läskigare och läskigare men jag klagar inte! Absolut inte, gillar Rosewood mer när det börjar hända saker. Så ritkigt bra avsnitt, så vad tyckte ni? Det är bara att kommentera, är alltid riktigt kul att höra vad andra tyckte! 
 
Och tillsist, promon för Halloween avsnittet! Här är den, men förutom det så kommer det inga fler avsnitt förens nästa år. Med ett undantag för Halloween då såklart. Den 23 oktober sänds det i Usa, så glöm inte det! E 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top