Hart of Dixie: 3x09 "Something To Talk About"

Hart of Dixie / Permalink / 0
 
Roligt med Hart of Dixie tillbaka i rutan! Har saknat invånarna i Blue Bell över julledigheten. Avsnittet var ju lika roligt som vanligt, och det är skönt att bara kunna luta sig tillbaka och njuta lite.
 
Bäst i hela avsnittet tycker jag var på den där festen med Tansy, George och Lavon. Älskade deras samarbete. Mer av det tack, och gärna mer av Tansy och George tillsammans. Lynly måste försvinna omedelbart! Hon tillför verkligen ingenting till serien, och det är rätt obvious vem George faktiskt vill ha. Hoppas verkligen inte Fillmore tar över Blue Bell. Skulle vara väldigt tråkigt.
 
Haha, kan Zoe göra sin avundsjuka mer tydlig eller? Här fick vi ju verkligen se vem det är hon ska vara med. Bra av henne på slutet att ändå ta tillbaka det hon sa om Wade till hennes kusin. De grunderna hon sa att hon byggde sina resonemang på var rätt tydliga att det inte var sanning, så det var bra gjort av henne. Så länge vi inte kan få Zoe och Wade tillsammans är Vivian faktiskt än bra flickvän för Wade. Så länge!! Och när vi ändå ska göra oss av med Lynly kan hon gärna få ta med sig Joel. Dags nu va? M
Till top