The Carrie Diaries: Mitt nya projekt!

Övriga serier / Permalink / 0
Projekt vet jag inte om jag kan kalla det egentligen men det är iaf serien som kommer ta över platsen när Gossip Girl har slutat, och då inte bara platsen på CW utan även i min vanliga serie-vecka. Och därför så tänkte jag lägga upp trailern och berätta lite om vad den kommer handla om och självklart mina egna tankar. 
 
 
Serien kommer handla om Carrie Bradshaw, den modeintresserade författaren som vi först fick lära känna i Sex and The City. Men den här gången kommer vi få träffa Carrie lite tidigare i livet nämligen tidigt 1980-tal då vi kommer följa med henne under hennes sista år på High School men också första tiden levandes i hennes älskade New York. Hennes familj och vänner kommer alltid att ha en stor plats i hennes hjärta och såklart även i serien, men hon har blivit kär för första gången i vad man skulle kunna säga blev mannen i hennes liv - Manhattan. 
 
Serien är baserad på böckerna med samma namn skrivna av Candace Bushnell, och serien är roligt nog producerad av Josh Schwartz och Stephanie Savage som producerade och skapde Gossip Girl. Det här ser väl lovande ut? Det tycker iaf jag, är ett stort SATC fan så att det här handlar som tiden innan är bara ett stort plus. Sen här den här serien väldigt mig, hela grejen med kläder, 80-tal alla "tjej"-problem det är precis som att jag hade skrvit serien själv. Så jag har höga förvätningar på den här så hoppas att den lever upp till dem.
 
Den börjar alltså efter GG's slut, och hur mycket jag än ser fram emot den här serien så är det väldigt tråkigt att tänka på att en annan Upper East Side serie kommer till sitt slut nu. Men för att inte göra väntan för lång för er som är intresserade av den här nya serien så finns också promon att titta på, här är den! Och för att klargöra exakt när den börjar bli det antagligen efter nyåret i januari skulle jag gissa. -E  
 
Till top