Grey's Anatomy: 9x21 "Sleeping Monster"

Grey's Anatomy / Permalink / 0
 
Jag tyckte verkligen synd om Bailey i veckans avsnitt. Det är inte ofta man gör det. Hon har ju alltid varit den som alltid säger åt andra om misstag de gör, så på ett sätt är det roligt att se henne i trubbel. Men skönt att det löste sig sedan, att det visade sig att det var handskarna det var fel på, och inte Bailey. Stackarn, hon måste ju ändå känna sig skyldig, eftersom det i detta fallet handlade om två (eller tre?) människors död. Tyckte det var bra att hon sa emot till Webber i slutet i alla fall. Tror han behövde höra det. 
 
Åh så jobbigt detta med Alex och Jo är. Han skulle ju bara visa sin bästa sida med hennes pojkvän, och så visade det sig att han inte ens visste om allt med hennes bakgrund. Men jag älskade att han faktiskt erkände för Cristina att han älskar henne på slutet. De passar så himla bra ihop, och jag längtar tills vi får se dem tillsammans. För de två kommer hända, vi lär bara få vänta till säsongsfinalen. 
 
Tycker det är tråkigt att Cristina och Owen vill två helt olika saker. Hon börjar ju märka att han vill ha barn (nu med hela storylinen med Ethan), och den diskussionen kommer definitivt att komma upp innan säsongen är slut. Jag vill bara att de ska lösa allt. Vet bara inte hur. M
Till top