Quantico

Övriga serier / Permalink / 1
 
Hej alla! Mycket har hänt sedan vi sist hördes av, inte minst i serievärlden. Jag och Molly har bytt tema på bloggen, vi är mycket nöjda om vi får säga det själva haha. Blev lite av en ny-insperation till att möjligen börja blogga lite mer, men ska inte säga för mycket. 
 
I serievärlden så har den här serien framför allt fått mig hooked, finns det några andra som håller med? Quanticos plot utspelar sig på FBI-academy i Quantico, Virginia där man undervisar och tränar nya FBI-agenter. Alex Parrish har som många andra hemligheter och alla gör sitt yttersta för att behålla sina egna och få reda på alla andras. Alex blir i framtiden (9 månader efter examen) anklagad för att ha bombat Grand Central Station i New York, och försöker under seriens gång clear her name. Men ingen går oskyldig utan den ansvariga tros vara någon som tog examen vid Quantico samtidigt som Alex, så vem är "terroristen"? Det återstår att se.  
 
Älskar att den inte är som många andra serier, utan utspelar sig i både nutid som i framtiden, eller ska man säga i forntiden? Haha jag kan inte riktigt avgöra vilket som ska vara det "verkliga" och framåt/bakåt. Men det är som sagt det jag tycker om. Gillar Alex, hon är badass och som jag tror jag nämnde hela tiden förut, så behövs det en kvinnlig huvudkaraktär som tar plats. Visste ni dessutom att tjejen som spelar Alex heter Priyonka och är värsta a-list skådepelerskan i Indien? Och att hon varit miss world? Det som fick mig helt ställd var att jag hört hennes låtar förut men aldrig vetat vem hon var, och när pusselbitarna väl faller på plats så blir man lite ställd. Men serien är top-notch så har ni sett den, good for you och vad är fan-namnet för oss? Om inte, do it! Den är höstens tv-must-see. E
 
Till top