Glada nyheter för fem CW-serier

Serienyheter, The Originals, The Vampire Diaries / Permalink / 0
 
Alla uppdaterade serienördar har med all säkerhet redan sett dessa goda nyheter, men jag måste ändå nämna dem igen. The CW verkar vara riktigt generösa redan då vi kommer få se alla killarna ovan i tv-rutan i höst igen. Det är nämligen så att både The Originals, The Vampire Diaries, Supernatural, Arrow och Reign har blivit upplockade för respektive nya säsonger för hösten. Hur roligt är inte det? 
 
Originals är jag inte överhuvudtaget förvånad över (deras tittarsiffror har ju varit skyhöga), likaså Arrow och Supernatural. The Vampire Diaries har jag däremot lite blandade känslor inför. Det är ingen nyhet att serien är långt ifrån lika bra som den var i början, och det känns lite tråkigt om det ska bli ännu en långkörare där de pressar ur alla möjliga konstiga storylines. Faktiskt förtjänar den serien lite bättre, och det känns som den borde sluta när den ändå är någorlunda bra. Vi vill inte ha en Bevvan 3.0 där alla är tillsammans med alla.
 
Det som faktiskt glädjer mig mest av allt är Reign (Originals visste vi nog alla redan att den skulle bli upplockad). Nu är jag tyvärr inte på banan med mina serier, Reign inräknad, men jag tycker det är väldigt roligt att så pass nya serier ändå har fått förtroende så tidigt. Denna serien är en av de få jag längtar att se ikapp, så jag är riktigt nöjd över nyheterna om en säsong numero dos. Jag tänker också att jag ska se ikapp Arrow inom en snar framtid. Jag älskade ju den av de 7 avsnitt jag såg, men det blev aldrig att jag såg vidare. 
 
När så många serier har blivit klara för nya säsonger känns det inte alls lika kul för resterande serier på kanalen. Tydligen ser det inte alls bra ut för Hart of Dixie och Beauty and The Beast, och ännu sämre för The Tomorrow People och The Carrie Diaries. Samtidigt som det kan vara skönt att få ett avslut på Hart of Dixie skulle det kännas lite konstigt. Joel har varit där alldeles för länge vilket har gjort att jag har tröttnat på hela konceptet. Det är inte lika charmigt längre, tyvärr. 
 
Jag har på senaste tiden tänkt att skaka om rejält i mitt serieschema, för att jag är så trött på de flesta i det just nu. Vi får se hur det blir med det, men jag återkommer så klart i vilket fall. Så länge får jag glädjas lite till åt dessa nyheter. M
 
Till top