The Walking Dead: 4x06 "Live Bait" 4x07 "Dead Weight 4x08 "Too Far Gone"

Övriga serier / Permalink / 0
 
Jag har haft lite problem med att vara ikapp med alla veckoserier, och när jag hörde att det var Governor-avsnitt för någon vecka sedan har det fått ligga lite på is. Men nu så! Efter två riktigt sega och ett actionpackat avsnitt är jag ikapp igen.
 
Måste börja med att nämna de två första avsnitten innan jag går på det stora som hände. Två avsnitt med bara The Governor tycker väl jag var lite onödigt. Men jag antar att det behövdes det med, men jeez vilken människa han är. Jag mår ärligt talat dåligt över att jag fick lite medkänsla när han träffade den där familjen som påminnde om hans egen. Han ville ju verkligen skydda dem, men så fort han kom tillbaka till sitt "gamla" gäng var det bara BAM. Back to the most hated character ever. Och Rick stod där och erbjöd de platser i fängelset, och att de skulle komma överens, men nej. Det värsta måste väl ändå vara hans nya gäng. Hur länge hade de känt honom? Fem timmar? Hur in i hela friden kan man stå bakom någon som helt plötsligt börjar mörda allihopa på den andra sidan. USCH.
 
Han svarar alltså med att hugga av Hershels huvud. You son of a bitch. Jag visste att någon i fängelsegänget skulle dö, men jag trodde inte att det skulle hända bara så. Och när han bara stod och högg tills det knappt fanns något kvar. Har inga ord för mitt hat. Hershel kommer dock alltid vara min absoluta favorit någonsin i denna serien!! Bästa bästa Hershel. Jag är så glad att the Governor i alla fall är död nu. Blev lite orolig att han ännu en gång ska klara sig ur allt efter Michonne högg honom. Men som tur väl var så kom Lily och sköt honom i huvud. TACK för det. Nu slipper vi äntligen det äcklet, även om det han ställde till med aldrig kommer tillbaka. 
 
Mitt hjärta blödde verkligen när man fick se den tomma barnstolen. NI FÅR INTE DÖDA EN BEBIS!!!! Jag hoppas verkligen att det var någon i fängelsegänget med blodiga händer som tog henne, och att det var därför. Jag orkar inte om Carl och Rick ska förlora det som Lori "offrade" sig för. Skulle vara alldeles för hemskt. Bebisar som dör sådär i serier borde väl ändå vara förbjudet? Så hemskt om det faktiskt är sant. 
 
Detta var då alltså midseason av TWD, och den är tillbaka i februari. Jag längtar verkligen efter fortsättningen, men det ska bli lite skönt att inte behöva se mera hemskheter på ett tag. Nu ska jag diskutera avsnittet med min bror som är lika chockad som jag. M
Till top