Klar med Brothers & Sisters

Brothers and Sisters / Permalink / 1
 
Jag har nu sett klart hela Brothers & Sisters, och herregud vad roligt det har varit! Detta är det bästa jag har sett på väldigt länge. Och vilket slut!! Definitivt en av de bästa serieavslutningarna. 
 
Är så himla himla glad att det inte blev ett abrupt slut utan att de faktiskt knöt ihop säcken med Lady Gagas "Born this way", Noras voiceover och allas dans. Så fint att det hela började med "my mama told me when I was young, we're all born superstars" från låten som verkligen symboliserar hela konceptet av serien. Och jag tycker faktiskt inte det kunde ha slutat bättre. Sarah och Luc gifte sig äntligen och Kevin och Scotty fick äntligen den lilla familjen de drömt om (trots otrohet och missfall, som inte var ett missfall). Kitty blev även gravid (!!) och hittade kärleken igen, och jag är glad att det blev Seth. Gillade honom. Hoppas bara att de också får barnet och att Kitty inte får tillbaka sin cancer. 
 
Innan jag började se serien visste jag att Rebecca skulle lämna så jag var inställd på att hon inte skulle komma tillbaka. Hon och Justin var ju ett av mina favoritpar, trots att de bråkade mest hela tiden. Men jag tycker ändå att Tyler var en bra tjej och hon passade verkligen Justin. Det som däremot var lite tråkigt var att Robert dog, men skådespelaren valde även där själv att lämna serien, så vad gör man? Råkade självklart spoila mig själv om detta på tumblr men det är inte heller något man kan göra åt. Tyckte som sagt om Seth även om Kitty & Robert var det ultimata paret. 
 
Detta hattandet fram och tillbaka med Tommy tycker jag var lite jobbigt. Kunde han inte bara flytta tillbaka permanent? Gillade hans nya jag när han kom tillbaka... Saul hittade även sin kärlek och ska nu också gifta sig. Väldigt fint. Den som det däremot inte slutade så bra för är Holly. Lite tråkigt med tanke på att hon har varit en viktig karaktär genom hela serien och så slutar det med att hon tappar minnet och flyttar. Trist. 
 
En annan viktig storyline den sista säsongen var så klart att Brody, Noras livs kärlek, var Sarahs pappa. Många daddyissues under seriens gång. Men jag gillade faktiskt detta. William har ofta framstått som en jättebra person, och det var han också. Mot sina barn och Nora när det gällde barnen. Han gav dem ett jättefint och bra liv. Men han var inte en bra person mot Nora personligen, så det kändes som en liten vinst för henne där i slutet för allt hon har fått stå ut med. Gillade också att Sarah tillslut gav efter och att Brody walked her down the aisle. 
 
Är supernöjd med serien och slutet och jag kommer definitivt se om denna serien. Funderar på att klicka hem samlingsboxen och ha ett litet maraton snart igen. Brothers & Sisters hamnar definitivt i toppen bland mina favoritserier. M
#1 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

inte sett den faktiskt.. är de likt parenthood?

Svar: Det måste du göra!! Ja, den är väldigt lik Parenthood, men jag skulle nog säga att B&S har lite mer humor i det hela också!
tvdorkss.blogg.se

Till top