Nikita: 4x02 "Dead or Alive"

Nikita / Permalink / 0
 
Hur bra är inte den här serien? Helt sjuuuukt braaa. De här 6 sista avsnitten kommer bli badass. 
 
Så Owen eller rättare sagt Sam är tillbaka, lika konstig som vanligt. Vet inte om jag vågar tro på hans snack, han har gått om ryggen på dem innan och jag tror han kan göra det igen. Sen så är han Owen någonstans därinne, skulle bara vilja veta vem han pratade med i telefon sen så kan jag övgöra om han är trustworthy. Han "räddade" faktiskt Sonia, typ, så något bra finns det väl inom honom. Men Alex däremot gick det mindre bra för, undra vem det var som kidnappade henne nu då? Tur att hon kan ta hand om sig själv, och gillar henne i badass-mode så förhoppningsvis blir det lite sånt i nästa avsnitt. 
 
På tal om nästa avsnitt och det vi fick reda på idag. The Shop och Amanda har alltså en mängd imposters inom USA:s goverment och då bla. FBI. Det jag kände för det där var: Jahaa. Det förklarar en hel del över varför alla har varit så strange. Trodde bara att de jobbade för dem, men samtidigt vilken god människa skulle göra det? Då kommer nästa problem, vad håller Birkoff på med? Han fick en matchning men sa ingenting? Här kommer då förklaring som kom fram i promon, han är också en imposter. Wait WHAT? Älskade bästa Brikoff får inte inlåst någonstans torterad av Amanda medan någon infiltrerar deras arbeta om att hjälpa Nikita. Noo, ain't gonna happen. Som det såg ut som kommer de fatta detta redan nästa avsnitt, och förhoppningsvis hitta den riktiga på samma gång. Hur ska de annars klara sig känner jag? 
 
Och till det sistanämda i både och avsnittet och här är Michaels kommentar om han och Nikitas förhållande. Snälla sluta break my heart. Klarar inte av mer, ni hör ihop, kom igeeeeen. "I'm done fighting for us".. really? Vågar inte tro på att det kan stämma, det bara kan det inte göra? Vi alla vet att dessa två kommer sluta tillsammans och leva lyckliga i alla sina dagar. Vi fans vet det, dem vet det, alla vet det. Det är så det är. Men än är det fyra avsnitt kvar och allt kan hända, och då menar jag inte bara med Mikita utan hela serien. De har aldrig haft en vana att ta saker och ting långsamt och de här sista avsnitten är nog inget undantag. E 
 
Till top