The Vampire Diaries: 4x18 "American Gothic"

The Vampire Diaries / Permalink / 0
 
 Idag har alltså jag fått den stora äran att skriva recension på TVD (skämt åt sido) vilket jag tycker är roligt då det inte är så ofta jag berätta mina åsikter här i bloggen. Nu var det dock ett tag sedan jag såg avsnittet men förhoppningsvis kommer allt tillbaka efterhand. 
 
Kan börja med att kommentera hur roligt det är att alla verkligen avskyr den nya Elena. Till och med Katherine verkade ha lite problem med henne, och även, äntligen, Damon. Och om ingen av dom båda tycker om henne så visar det bara att det är dags att göra något åt det. Tack gud. Det positiva med hela Elena problemet är att vi får mer Stefan ooch Damon brother-banding.scener, vilket gillas starkt. Måste också bara nämna hela grejen med att Stefan tänker lämna Elenas "liv" och återgå till sitt eget, långt, långt därifrån. Så fint av Damon att han ändå antydde att det inte var något han ville, fina de där två. 
 
Tacka gud än en gång för Elijah, han är precis vad som behövs just nu. Nu är dom ändå tre original vampyrer i Mystic Falls, hur svårt ska det då vara att döda Silas? Om man tänker efter så har våra vampyrer, häxor och alla dom andra hittat och gjort saker som nästan alla andra trodde var omöjligt. Inte nog med det så verkar dom även vara proffs på att döda vampyrer. Så om de även har tre starka originals med sig, än en gång, hur svårt kan det då vara? Skulle bli ett riktigt bra avnsitt om alla teamade upp och bara dödade honom. Kankse säsongsfinalen? 
 
Tycker som många andra lite synd om Rebeckah, hon vill ju bara leva sitt liv. Inte behöva tänka på vem hon är eller vart hon kommer ifrån och bli dömd för det. Tycker hon passar som vampyr, och tror att med lite hjälp av Elijah så kommer allt bli bra. Från en original till en annan, nämligen Klaus. Fina moments han hade med Caroline, hoppas att vi någon gång iaf får en kyss. Det tycker jag faktiskt vi är värda efter all den här väntan. 
 
Nu går Tvd på paus, och är tillbaka den 18 april, hoppas att nästa avsnitt är lika bra som det utger sig för att vara då. E 
Till top