90210: 5x11 "We're Not Not In Kansas Anymore"

90210 / Permalink / 0
 
Jag gillade veckans avsnitt. Lite annorlunda, men det är roligt att se lite variation ibland. Förra veckans avsnitt slutade med att Annie blev skjuten, och de fortsatte ju ganska direkt på det spåret. Medan hon var på operation, drömde hon om hur Beverly Hills skulle se ut om hon aldrig hade flyttat ifrån Kansas. Haha, ganska roligt egentligen. Dixon var en stor stjärna, med Navid som hans "medhjälpare". Adrianna var en jättekänd sångerska, men höll på väldigt mycket med alkohol bl.a., Naomi hade förlorat alla sina pengar till hennes bitch till syster och var nu pank. Silver var "Silver a la säsong 1", en elak skvallertjej. Haha, tänk vad hon har förändrats. Och Liam var en snäll liten pojke, men som hamnade i lite fel sällskap. 
 
På slutet kom de som tur väl var tillbaka till verkligheten, och Teddy fick direkt reda på att Silver hade förfalskat hans namnteckning. Förstod inte varför hon gjorde det från första början, men tur att hon insåg att hon gjorde fel i alla fall. Vi får se hur detta kommer lösa sig nu. Tror knappast att Teddy vill vara pappan längre.
 
Men varför kunde vi inte få en liten kyss mellan Liam och Annie bland slutscenerna? De har alltid varit där för varandra, och man märker att det är de två som ska sluta tillsammans. Särskilt nu när både Ashley och Vanessa är ur vägen. M
Till top