Nikita: 4x06 "Canceled"

Nikita / Permalink / 0
 
Hatar att skriva inlägg om sista avsnittet av sista säsongen av en serie. Tror faktiskt varken jag eller Molly gjorde det om One Tree Hill och visst nu är det här kankse inte samma sak men det är fortfarande som jag motvilligt skriver det här inlägget. Det här är en serier jag var så emot i början men började kolla på ändå och var fast i på 0.2 sekunder. Verkligen en av de bättre serierna CW producerat fram de senaste åren. Den är så action-fylld att man aldrig vet vad som väntar. Kommer helt enkelt sakna att bli blown off my seat varje vecka framöver. 
 
Avsnittet var precis vad jag väntade mig på ett bra sätt, eftersom det som hände inte var vad jag hade väntat mig vilket var det jag väntade mig från början. Hänger ni med? Haha, får hoppas på det. Att de skulle dubble-cross:a både Amanda, The Shop och USA:s gorverment hade jag inte väntat mig. De visar bara hur badass dessa människor är. Tror inte någon som inte sett serien vill veta vad som händer exakt men måste fortfarande uttala mig om slutet. 
 
Äntligen fick Amanda smaka på sin egna äckliga medicin. Att hon skulle planera sitt egna slut och tortyr trodde hon nog inte, men det hände ändå. Äslakde scenen mellan Nikita och Amanda där precis i slutet, nästa så att jag trodde att någon av dom skulle säga att de älskade den andra. Så mycket som de har varit besatta av varandra nu länge nog, men istället så fick Amanda som jag sa det hon förtjänar och sitter nu inlåst för resten av sin livsstill. Tack, Amen, Prisa GUD. Bästa som kunde hänt även att hon förtjänar att falla ner i ett hål och dö precis som Percy. 
 
Alex och Sam vet jag inte vad jag tycker om faktiskt, de passar tillsammans, hon gör honom till en bättre person och det är väl det. Att Sonia inte fick vara med i det sista avsnittet tyckte jag var synd, hon och Birkhoff förtjänar sitt lyckliga slut de också.. Däremot så fick Ryan vara med på ett hörn. Åh älskade Ryan, varför var du tvungen att dö? Så onödigt, inte egentligen, men för mig. Han som var så fin och när dom hedrade honom, såå fint. Nikita och Michael kommer iaf leva lyckliga i alla sina dagar och det är precis som det borde vara. Sen att dom inte bara kan sitta på en strand någonstans det fattar väl jag också. Alla blev iaf lyckliga och det betyder allra mest för mig. Kommer sakna den här serien något enormt och det är med en sad face jag säger hejdå. Det tur att den finns i hyllan och går att kollas om när som, och jag vet att det kommer bli inom en snar framtid. E 
 
Till top