Pretty Little Liars: 4x09 "Into The Deep"

Pretty Little Liars / Permalink / 0
 
Nu när jag har varit i Stockholm så har jag försökt kolla ikapp dom avsnitt som jag hade missat under veckorna, känns lite onödigt att skriva om de andra två för det hände inte så mycket intressant iaf. Därför kör jag på som vanligt och skriver om det senaste avsnittet istället. 
 
Tror faktiskt inte att Hannas mamma mördade Wilden, ganska klart nu faktiskt, men förstår inte heler varför Mona erkänner till mord och sen tar in på Radle igen? Vad får hon ut av allt det här? Om det är för att komma närmare Hanna så visst, men om inte jobbar hon som A igen? Fattar ingenting, men det är nog lite meningen. Tyckte i varje fall att det var fint av Ted att betala för Ashley så att hon fick lämna fängelset, han verkar vara en bra kille hoppas verkligen att det stämmer och håller i sig. 
 
Oväntat att någon skulle försöka döda Jenna? Både och, hon vet ju någonting som hon vägrar säga men samtidigt så är det säkert bara överflödig information och leder säkert ingen vidare stans ändå. Önska bara att man kunde få reda på vad det är för något. Och varför är hon så rädd för Cece? Hon verkar ha något över de flesta, frågan är bara varför? Önskar bara att man kunde få lite svar! Nu närmar sig mid-season finalen och det ska tydligen bli den största mest händelserika finalen någonsin. Får hoppas att dom inte bara lovar för att, men ser ändå fram emot den, ska bli roligt att se vad man kankse kommer få reda på. E 
 
Till top