Gossip Girl: 6x10 "New York, I Love You XOXO" - Serieavslut

Gossip Girl / Permalink / 1
 
Too damn perfect! 
 
Vi hade höga förväntningar på finalen, vi alla har väntat så länge på det perfekta slutet och nu har vi fått det. De kunde inte gjort det bättre än såhär och allt slutade precis som det var menat. Har nog aldrig varit såhär nervöst excited för en final förut, men kunde ändå inte låta bli att vara lite ledsen efteråt. Det är ändå Gossip Girl som nu har slutat, och det är en stor grej för oss. Det var den första serien som vi blev besatta av, den första vi marathon-kollade så självklart känns det lite i hjärtat. Men sagt i sann oth-anda "every song ends, is that any reason not to enjoy the music?" vi har ändå en underbar serie kvar med en likaså underbar final så här ska vi inte klaga, mer hylla den.
 
Chuck och Blair fick varann tillslut, nu kan de äntligen leva lyckliga i alla sina dagar. Och det tillsammns med deras son Henry, åh så söt han är. Det var ganska uppenbart att de var endgame, men vi blev ändå lika lyckliga när det hände på riktigt. De är och kommer alltid förbli ett av TVs bästa par. Deras kärlek är något så epic att det slår ut allt och alla, och man kan inte annat än älska dom! 
 
Många var ganska besvikna över att Dan var Gossip Girl, men som Chuck sa så visste man egentligen att det borde vara någon av huvudkarktärerna. Att alla tog det med en viss lättsamhet tyckte jag bara om, de har lämnat den tiden bakom sig så varför då ens bli upprörd? Alla slutade med den de ville, med det de alltid velat göra och bara är riktigt lyckliga. Dan som Gossip Girl var bara romantiskt, ja för Serena, han skrev ju egentligen bara sanningen . Även att det var inför hela New York så gjorde det ingenting. Så som alla pratar i den staden skulle alla ha fått reda på saker ändå. Och Dan som började som en outsider, nu är han finally på insidan och han har vunnit Serena en gång för alla. Nästan så att han borde ha en segerfest? Göra en remake av festen där han först träffade Serena, haha det hade varit något. 
 
Det roligaste var när Blair sa att hon alltid trodde att det var Dorota och att hon då satte i halsen och spottade ut sin dricka, haha Dorota. Hade varit roligt om det var sant, oväntad vändning. Vi däremot trodde att GG skulle vara Kristen Bell, inte henne själv men någon snobbig insider som alltid har haft något emot våra favoriter av någon kreativ anledning. Men istället var hon sig själv in sin cameo och det tillsammans med Rachel Bilson. Rolig och framförallt oväntad scen, det var verkligen kul att de gjorde något annorlunda. När många andra gamla karaktärer var med så var det också roligt, såklart! Vi inte har sett många av dom på ett tag så kändes bra att de fick vara en del av finalen. 
 
Framtidsinblicken gjorde oss extra glada då Serena och Dan även de fick varandra, whioo! Det var så menat att hända någon gång, och att de visade det nu var bara så amazing! Reagerade på att Rufus och Lily inte fick varandra men det var nog till det bättre, de provade och det funkade inte så det var lika bra att gå vidare. Speciellt eftersom det hade skapat problem med Dan och Serena, men de kommer ändå vara fast vi varandras sida bara genom deras barn istället. Lily slutade alltså med William (Serenas pappa) och Rufus med någon annan, undrar lite vem det är men tur att han inte blev ensam. Jack och Gerogina, hur kunde detta inte ha hänt tidigare? Så perfekt, vi har visst hittat ett nytt favorit par. Någon som däremot sluatde själv var Nate, tack gud för att han inte slutade med Sage, hade varit så fel. Istället blev han en av Manhattans mest framgångsrika män genom The Spectator, och kankse även den mäktigaste då han kanske ställer upp som kandidat till borgmästare. Ett bra slut för honom. Dorota jobbar fortfarande för Blair och någon annan som gör likadant är Jenny som gör ett sammarbete med Blair för Waldorf Designs. Allt slutade perfekt, allas drömmar blev sanna och kunde vi önskat något mer av den här finalen. 
 
Kommer sakna Gossip Girl, vill verkligen inte att det ska ta slut. Men som de sa så finns det alltid en outsider som vill in så vi kommer se Gossip Girl igen. Eran lever kvar, den här serien har lämnat ett avtryck inom TV och är något alla sent kommer glömma. Ett riktigt bra avslut och vi är såklart nöjda. Men för er som kankse undrar så kommer vi självklart skriva om GG då och då, en sån här serie släpper man bara inte. 
 
Men nu älskade serie, dags att säga hejdå. Inte direkt föralltid men för just nu. I ren Gossip Girl anda säger vi nu en sista gång. 
 
New York, we love you. xoxo M och E. 
#1 - - Karin:

Det enda jag blev lite besviken över med sista avsnittet var varför man inte gjorde så att Jack och Georgina blev tillsammans tidigare - they are perfect! Åh, så söta, speciellt när man såg de fem år senare. Jag dör!

Till top