Fun Facts #1

Fun Facts / Permalink / 0
Har samlat ihop lite rolig fakta från olika källor, om vissa serier. Jag tycker sånt här är jätteroligt! Typ som det med Cohens pool, hade jag ingen aning om först. Haha! M
 
 
1. Karaktären Brooke Davis (One Tree Hill) är döpt efter Sophia Bushs rumskamrat från college.
 
2. Zach Roerig, Michael Trevino och Paul Wesley gick alla på audition för rollen som Damon innan de fick sina roller som Matt, Tyler och Stefan.
 
3. Trots sin karaktärs kärlek till dem så gillar inte Adam Brody (Seth Cohen i OC) båtar alls. I sista avsnittet på säsong 1 när han seglar iväg så är det i själva verket en 40-årig stuntman med en peruk som seglar båten.
 
4. How I Met Your Mother har haft många gästskådespelare, och även om Britney Spears och Katy Perry var några av de största stjärnorna så var det modedesignern Tim Gunn som fick varmast mottagande. Nästan alla på hela inspelningsplatsen ville ha autograf från honom.
 
5. Hilary Duff blev först erbjuden rollen som Annie i 90210, men tackade nej. Då gick den till Shenae Grimes istället.
 
6. Det fanns inte en enda karaktär som var med i samtliga 296 avsnitt av serien 90210 Beverly Hills.
 
7. Leighton Meester var tvungen att färga sitt naturligt blonda hår mörkt för att ens få gå på audition för rollen Blair i Gossip Girl.
 
8. Från början var det tänkt att Gossip Girl skulle vara en film med Lindsay Lohan i huvudrollen. Men när det föll igenom så tog de med rättigheterna till storyn kontakt med Josh Schwartz för att be honom göra det till en tv-serie istället.
 
9. I verkligheten är Nina Dobrev faktiskt 6 månader yngre än Steven R. McQueen som spelar hennes 2 år yngre lillebror i The Vampire Diaries.
 
10. Innan Friends blivit rollsatt var tanken att Monica och Joey skulle vara huvudparet och det stora romantiska intresset i serien.
 
11. När Alyson Hannigan blev gravid under säsong 4 av How I Met Your Mother fick serieskaparna dölja det på det klassiska viset med stora tröjor och gigantiska handväskor. Förutom i ett avsnitt då de skrev in det i storyn. Det är när hennes karaktär Lily vinner en korvätartävling och får en uppsvullen mage till svar. Det var hennes riktiga gravidmage som de visade.
 
12. 70 sånger användes för bara de första 13 avsnitten av Glee. 
 
13. Innan Ian Somerhalder fick rollen som Damon i The Vampire Diaries så försökte han bli rollsatt i en annan populär vampyrserie - nämligen True Blood! Tyvärr fick han inte någon roll där,  men det gråter han nog inga tårar för nu i efterhand. Damon blev ju en jättesuccé! 
 
14. Poolen utanför familjen Cohens hus i serien the OC är i verkligheten bara 1,20m djup! Alla scener i den fick skådespelarna göra på knä. 
 
15. Under inspelningarna av Glee har de flera gånger fått avbryta tagningen för att säga till Kevin McHale att sluta stampa foten i takt till musiken. Hans karaktär Artie sitter ju i rullstol p.g.a. förlamning i benen.
Till top